Povezane vesti
Mesec dana posle treće vakcine dobio koronu: Legenda objavila sliku nakon buster doze, a sada je pozitivna na kovid
Mondo 02.01.2022
Oglasio se i njegov klub. Oglasio se i njegov klub Velikan italijanske reprezentacije i Juventusa, Đorđo Kjelini, pozitivan je na koronu i to samo mesec dana nakon što je primio buster dozu. Poznati defanzivac, veliki zagovornik vakcinacije, dobio je… »
Novi udarac za Juventus, Kjelini pozitivan na koronavirus
Nova 02.01.2022
Kapiten Juventusa i italijanske fudbalske reprezentacije Đorđo Kjelini pozitivan je na koronavirus, saopštio je torinski klub. „Igrač poštuje sve mere, nalazi se u samoizolaciji, u skladu sa zdravstvenim protokolom“, navodi se u saopštenju kluba. Prema… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 3 satajoš 34 povezane
Od apola do artemisa: Povratak čoveka na mesec Od istorijskog leta Apola 8 do nove ere Artemis 2 nastavlja put ka zvezdama
Dnevnik pre 1 satjoš 51 povezana
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 45 minutajoš 49 povezanih