Povezane vesti
Delije će se oduševiti kada čuju ovu priču: Ko bi rekao – Volters otkrio ko je uticao na njegov dolazak u Crvenu zvezdu!
Hot sport 02.01.2022
Navijači Crvene zvezde oduševili su se u avgustu prošle godine, kada je Nejt Volters po drugi put u karijeri obukao dres beogradskog kluba. Sjajni plejmejker je ove sezone jedan od glavnih igrača tima sa Malog Kalemegdana, a u intervjuu za Mondo otkrio… »
"Jokić mi je pričao o Zvezdi": Amerikanac otkrio kako je Nikola uticao da crveno-beli dobiju veliko pojačanje
Sportal blic 02.01.2022
Plejmejker , , ove sezone je po drugi put zadužio opremu beogradskog kluba. Iskusni organizator igre jedan je od nosilaca tima Dejana Radonjića u tekućoj sezoni, a u opširnom intervjuu za „Mondo“ Amerikanac je otkrio neke zanimljive detalje, poput… »
"Delije" će biti oduševljene! Volters otkrio: Jokić mi pomogao da se odlučim za dolazak u Zvezdu
Večernje novosti 02.01.2022
AdmiralBet ABA League / Dragana Stjepanović Sjajni organizator igre je ove sezone drugi put stigao u klub sa Malog Kalemegdana, a verovatno malo ko zna da mu je MVP najjače lige na svetu pomogao da prvi put odluči da dođe u Beograd. Volters i Jokić su… »
Nejt Volters: "Nikola Jokić me doveo do Zvezde!"
Sportske.net 02.01.2022
Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde ove sezone otkrio je da je svojevremeno Nikola Jokić imao bitnu ulogu u njegovom prvom dolasku u crveno-bele redove. Volters je u svom drugom mandatu stigao na Mali Kalemegdan kao stasao košarkaš, spreman da… »
Jokić mi pričao o crvenoj zvezdi! Volters za MONDO: U Beogradu sam i zbog Nikole, a Novaka Đokovića još čekam!
Mondo 02.01.2022
Plejmejker Zvezde u prazničnom intervjuu za MONDO otkriva nepoznate detalje, poput svog važnog razgovora sa Jokićem. San o upoznavanju Đokovića još nije ostvario, a bio je blizu... Plejmejker Zvezde u prazničnom intervjuu za MONDO otkriva nepoznate… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme sa sunčanim intervalima, najviša dnevna do 29 stepeni
N1 Info pre 53 minutajoš 16 povezanih

(Video) Lov na ubicu Čarlija Kirka Otkriven snimak osumnjičenog za smrtonosni hitac
Dnevnik pre 18 minutajoš 14 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 53 minutajoš 14 povezanih

Masovni napad Ukrajine na Rusiju! Na udaru Moskva i Sankt Peterburg! Zgrade u plamenu, niko nije spavao! Pogođeni ključni objekti (foto/video)
Kurir pre 8 minutajoš 12 povezanih

Srbije odavno nema, ovo su parovi polufinala Eurobasketa: Finci svima šok, ostali od početka jure zlato
Mondo pre 3 minutajoš 14 povezanih