Povezane vesti
Plašio sam se kako ću se snaći, plakao sam na setu: Milan Marić je u filmu "Toma" jednu stvar prvi put uradio
Mondo 02.01.2022
Popularni glumac je maestralno odglumio Tomu Zdravkovića, a film je sinoć imao i televizijsku premijeru. Popularni glumac je maestralno odglumio Tomu Zdravkovića, a film je sinoć imao i televizijsku premijeru. Glumac Milan Marić u 2021. godini… »
Zbog Tome sam plakao i naučio da pevam: Milan Marić otvoreno napuštanju glume i filmu koji je obeležio 2021. godinu!
Kurir 02.01.2022
Milan Marić (31) obeležio je 2021. godinu ulogom u filmu "Toma", sada je ispričao još neke zanimljivosti o samom filmu i ulozi koja nikog nije ostavila ravnodušnim. - Nisam vičan pevanju i nikada pre ovog filma to nisam radio. Imao sam mali strah… »
Vesti dana »

Prostorije SNS u Novom Sadu gađane jajima, čuva ih Žandarmerija
Novi magazin pre 15 minutajoš 41 povezana

Večeras protest zbog puštanja iz pritvora okrivljenih za prebijanje studenata kada je jednoj studentkinji polomljena vilica
NoviSad.com pre 3 satajoš 25 povezanih

Zbor građana Futog u utorak ispred zgrade suda organizuje skup podrške napadnutom sugrađaninu
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 17 povezanih

Bisljimi nabacuje i "preševsku dolinu": Petković odgovorio - Sorensen sprema "trilateralu"
Pravda pre 16 minutajoš 24 povezane

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 6 satijoš 15 povezanih