Povezane vesti

Hitna diskvalifikacija! Burno veče u rijalitiju Bar: Produkcija i njega poslala kući!

Hitna diskvalifikacija! Burno veče u rijalitiju Bar: Produkcija i njega poslala kući!

Kurir 02.01.2022
Nakon što je Jelena Nikolić dala otkaz Janu Klobasu, usledio je i razgovor sa Svenom Vadljom. - Ja večito bežim, bežim od kuće kad ima problem, bežim kad mi se brat rodio, želim da idem kući. Ja nemam samopouzdanja, iskomplekisran sam. Brine me… »
Momentalno dobio otkaz u Baru zbog nerada! Voditeljka pobesnela i izvela ga iz kafića, Ksenija ne prestaje da plače!

Momentalno dobio otkaz u Baru zbog nerada! Voditeljka pobesnela i izvela ga iz kafića, Ksenija ne prestaje da plače!

Mondo 02.01.2022
Posao u Baru ne sme da trpi. Posao u Baru ne sme da trpi. Posle novogodišnje noći i sjajne atmosfere u Baru, takmičari su i prvog jutra 2022. godine otvorili vrata kafića u Vlajkovićevoj 8. Međutim, u Baru nema zabušavanja i nema nerada, pa je Jan… »
Otkaz! Besna voditeljka izvukla takmičara napolje! Smesta napušta rijaliti zbog nerada: Ona ne prestaje da plače!

Otkaz! Besna voditeljka izvukla takmičara napolje! Smesta napušta rijaliti zbog nerada: Ona ne prestaje da plače!

Kurir 02.01.2022
Jan Klobasa večeras je dobio otkaz iz "Bara" jer nije obavljao neophodne dužnosti. Nakon razgovora sa m enadžerom Nenadom Mirkovićevim uletela je Jelena Nikolić koja je saopštila da Jan mora odmah da napusti rijaliti. - Idem kući, od kad sam ovde… »

Vesti dana »