Povezane vesti
Hitna diskvalifikacija! Burno veče u rijalitiju Bar: Produkcija i njega poslala kući!
Kurir 02.01.2022
Nakon što je Jelena Nikolić dala otkaz Janu Klobasu, usledio je i razgovor sa Svenom Vadljom. - Ja večito bežim, bežim od kuće kad ima problem, bežim kad mi se brat rodio, želim da idem kući. Ja nemam samopouzdanja, iskomplekisran sam. Brine me šta je sa… »
Momentalno dobio otkaz u Baru zbog nerada! Voditeljka pobesnela i izvela ga iz kafića, Ksenija ne prestaje da plače!
Mondo 02.01.2022
Posao u Baru ne sme da trpi. Posao u Baru ne sme da trpi. Posle novogodišnje noći i sjajne atmosfere u Baru, takmičari su i prvog jutra 2022. godine otvorili vrata kafića u Vlajkovićevoj 8. Međutim, u Baru nema zabušavanja i nema nerada, pa je Jan dobio… »
Otkaz! Besna voditeljka izvukla takmičara napolje! Smesta napušta rijaliti zbog nerada: Ona ne prestaje da plače!
Kurir 02.01.2022
Jan Klobasa večeras je dobio otkaz iz "Bara" jer nije obavljao neophodne dužnosti. Nakon razgovora sa m enadžerom Nenadom Mirkovićevim uletela je Jelena Nikolić koja je saopštila da Jan mora odmah da napusti rijaliti. - Idem kući, od kad sam ovde, danas… »
Vesti dana »
SZO: Evropu čekaju novi smrtonosni toplotni talasi, mnoge zemlje nespremne
Vreme pre 1 satjoš 24 povezane
"Sačekajmo, možda stigne poziv iz Bele kuće!" Hrvatski komentator razneo FIFA zbog Amerikanaca: Zbog ove odjave mreže su eksplodirale! (video)
Kurir pre 17 minutajoš 90 povezanih
Danas je Ivanjdan, praznik rođenja Svetog Jovana Krstitelja
Glas Zapadne Srbije pre 36 minutajoš 18 povezanih
Đoković danas oko 17 časova igra protiv Ože-Alijasima u četvrtfinalu Vimbldona
Dnevnik pre 32 minutajoš 27 povezanih