Повезане вести

Тања Савић раскинула с драшком станивуковићем? Плакала у поноћ, па поручила - "Слободна сам жена"

Тања Савић раскинула с драшком станивуковићем? Плакала у поноћ, па поручила - "Слободна сам жена"

Мондо 02.01.2022
Тања Савић је месецима била у центру пажње због скандала и наводне афере. Тања Савић је месецима била у центру пажње због скандала и наводне афере. Певачица Тања Савић радно је дочекала Нову годину, а сузе у поноћ није могла… »
Тања Савић: Слободна сам жена, мушкарчина ми не треба

Тања Савић: Слободна сам жена, мушкарчина ми не треба

Нова 02.01.2022
Певачица Тања Савић је признала да се у новогодишњој ноћи расплакала, али и да тренутно не прижељкује мушкарца у свом животу. „Претходна година ме је научила да човек треба да има контакт са лошим људима да бисмо видели ко… »
Тања Савић раскинула са драшком станивуковићем?! Певачица шокирала: Слободна сам жена, много сам патила, сада осећам…

Тања Савић раскинула са драшком станивуковићем?! Певачица шокирала: Слободна сам жена, много сам патила, сада осећам…

Курир 02.01.2022
Певачица Тања Савић радно је дочекала празнике, а сузе у поноћ није могла да сакрије. - Плакала сам у загрљају сестре у поноћ јер сам се сетила како смо дочекале прошлу годину у мом стану саме. Тада деца нису била са мном и… »

Вести дана »