Povezane vesti
Tanja Savić: Slobodna sam žena, muškarčina mi ne treba
Nova 02.01.2022
Pevačica Tanja Savić je priznala da se u novogodišnjoj noći rasplakala, ali i da trenutno ne priželjkuje muškarca u svom životu. „Prethodna godina me je naučila da čovek treba da ima kontakt sa lošim ljudima da bismo videli ko smo zapravo mi… »
Tanja Savić raskinula s draškom stanivukovićem? Plakala u ponoć, pa poručila - "Slobodna sam žena"
Mondo 02.01.2022
Tanja Savić je mesecima bila u centru pažnje zbog skandala i navodne afere. Tanja Savić je mesecima bila u centru pažnje zbog skandala i navodne afere. Pevačica Tanja Savić radno je dočekala Novu godinu, a suze u ponoć nije mogla da sakrije… »
Tanja Savić raskinula sa draškom stanivukovićem?! Pevačica šokirala: Slobodna sam žena, mnogo sam patila, sada osećam…
Kurir 02.01.2022
Pevačica Tanja Savić radno je dočekala praznike, a suze u ponoć nije mogla da sakrije. - Plakala sam u zagrljaju sestre u ponoć jer sam se setila kako smo dočekale prošlu godinu u mom stanu same. Tada deca nisu bila sa mnom i bilo mi je jako… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana