Povezane vesti
Tanja Savić otkrila da je u 2022. godinu ušla kao slobodna žena
Vesti online 03.01.2022
Tanja Savić je neposredno nakon novogodišnjeg nastupa za medije otkrila da je u 2022. godinu ušla kao slobodna žena, te da je u ponoć plakala u sestrinom zagrljaju. – Prethodna godina me je naučila da čovek treba da ima kontakt sa lošim ljudima da bismo… »
Tanja Savić Novu godinu dočekala u suzama: Plakala sam u sestrinom zagrljaju
Nova 03.01.2022
Tanja Savić je neposredno nakon novogodišnjeg nastupa za medije otkrila da je u 2022. godinu ušla kao slobodna žena, te da je u ponoć plakala u sestrinom zagrljaju. „Prethodna godina me je naučila da čovek treba da ima kontakt sa lošim ljudima da bismo… »
(Video) "slobodna sam žena": Tanja Savić raskinula sa Draškom: "Mnogo sam patila, sada osećam olakšanje"
Blic 02.01.2022
Pevačica Tanja Savić radno je dočekala praznike, a suze u ponoć nije mogla da sakrije. - Plakala sam u zagrljaju sestre u ponoć jer sam se setila kako smo dočekale prošlu godinu u mom stanu same. Tada deca nisu bila sa mnom i bilo mi je jako teško. Ovog… »
Vesti dana »

Dačić: Napad na policiju u Novom Sadu, policija ostaje na fakultetu dok dekan to traži
NIN pre 1 satjoš 36 povezanih

Zvezda bez Lige šampiona: Žaža golom u finišu poslao kiparski Pafos u elitu
BBC News pre 22 minutajoš 75 povezanih

Ivanić vraća zvezdu u život: Crveno-beli stigli do prednosti na Kipru protiv Pafosa (video)
Večernje novosti pre 37 minutajoš 36 povezanih