Повезане вести
Тања Савић открила да је у 2022. годину ушла као слободна жена
Вести онлине 03.01.2022
Тања Савић је непосредно након новогодишњег наступа за медије открила да је у 2022. годину ушла као слободна жена, те да је у поноћ плакала у сестрином загрљају. – Претходна година ме је научила да човек треба да има контакт… »
Тања Савић Нову годину дочекала у сузама: Плакала сам у сестрином загрљају
Нова 03.01.2022
Тања Савић је непосредно након новогодишњег наступа за медије открила да је у 2022. годину ушла као слободна жена, те да је у поноћ плакала у сестрином загрљају. „Претходна година ме је научила да човек треба да има контакт са… »
(Видео) "слободна сам жена": Тања Савић раскинула са Драшком: "Много сам патила, сада осећам олакшање"
Блиц 02.01.2022
Певачица Тања Савић радно је дочекала празнике, а сузе у поноћ није могла да сакрије. - Плакала сам у загрљају сестре у поноћ јер сам се сетила како смо дочекале прошлу годину у мом стану саме. Тада деца нису била са мном и… »
Вести дана »
Лопандић (СРЦЕ): Да ли ће афере као што су Генералштаб, ТОК, РЕМ или притисак на медије бити довољне да убеде фон дер Лајен да је Србија на ЕУ путу
Глас Шумадије пре 34 минутајош 17 повезаних
Бака Резика (78) преминула у мукама у Нишу. Возач је покосио аутомобилом, поломио јој главу и кукове.
Ало пре 19 минутајош 13 повезаних