Повезане вести
Тања Савић открила да је у 2022. годину ушла као слободна жена
Вести онлине 03.01.2022
Тања Савић је непосредно након новогодишњег наступа за медије открила да је у 2022. годину ушла као слободна жена, те да је у поноћ плакала у сестрином загрљају. – Претходна година ме је научила да човек треба да има контакт… »
Тања Савић Нову годину дочекала у сузама: Плакала сам у сестрином загрљају
Нова 03.01.2022
Тања Савић је непосредно након новогодишњег наступа за медије открила да је у 2022. годину ушла као слободна жена, те да је у поноћ плакала у сестрином загрљају. „Претходна година ме је научила да човек треба да има контакт са… »
(Видео) "слободна сам жена": Тања Савић раскинула са Драшком: "Много сам патила, сада осећам олакшање"
Блиц 02.01.2022
Певачица Тања Савић радно је дочекала празнике, а сузе у поноћ није могла да сакрије. - Плакала сам у загрљају сестре у поноћ јер сам се сетила како смо дочекале прошлу годину у мом стану саме. Тада деца нису била са мном и… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Европа се удружила, ускоро састанак 12 лидера ЕУ: Све очи упрте у Берлин, на столу је једна тема!
Курир пре 34 минутајош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 49 минутајош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане