Повезане вести
Богдан Обрадовић: ‘Новак и ја смо у конфликту! Не знам из ког разлога прича то и окружен је екстремним глупостима’
Хот спорт 03.01.2022
Искусни тренер је разочаран Ђоковићевим поступцима! Некадашњи селектор тениске репрезентације Србије, Богдан Обрадовић, гостовао је у емисији ‘Спортлигхт‘. Искусни стручњак је изненадио домаћу јавност када је пред камерама… »
„Ђоковић је окружен екстремним глупостима“: Обрадовић му замерио због ћевапа
Нова 03.01.2022
Богдан Обрадовић, бивши селектор тенисера Србије, није штедео Новака Ђоковића, а успут је истакао да са њим данас нема никакав контакт. Објаснио је како је дошло до удаљавања њих двојице. „Ја сам, људи, у нула контакту са… »
Обрадовић оштро о Новаку, речи које ће поделити Србију!
Спортске.нет 03.01.2022
Некадашњи селектор тениске репрезентације Србије Богдан Обрадовић дигао је велику прашину изјавом о Новаку Ђоковићу, са којим више није у контакту због конфликта при крају њихове сарадње у Дејвис куп тиму. Обрадовић је… »
Бивши селектор оштар према Ђоковићу: Окружио се екстремним глупостима
Спортал блиц 03.01.2022
Бивши селектор Дејвис куп репрезентације Србије говорио је о односу са . Њих двојица су за тимом Србије стигли до трофеја у том такмичењу 2010. године, али данас нису у контакту, открио је Обрадовић Обрадовић је објаснио како… »
"Ђоковић и ја смо у конфликту": Новак се окружио екстремним глупостима
Вечерње новости 03.01.2022
ФОТО: Архива новости Обрадовић и Ђоковић су са репрезентацијом Србије заједно освојили Дејвис куп такмичење 2010. године, међутим, бивши селектор поручује да сада између њих нема више ни честитки Нове године, Божића, рођендана… »
Неке екстремне глупости су окружиле Новака: Бивши селектор шокирао - Ђоковић и ја нисмо у контакту, избио је конфликт!
Мондо 03.01.2022
Богдан Обрадовић открио је непознате детаље односа са Новаком Ђоковићем. Богдан Обрадовић открио је непознате детаље односа са Новаком Ђоковићем. Бивши селектор Дејвис куп репрезентације Србије Богдан Обрадовић изненадио је… »
Вести дана »

„Довели су га на сам крај сахране, везаног, са три полицајца“: Студент прича да је Богдану у последњем тренутку речено да може на очев испраћај
Нова пре 3 сатајош 65 повезаних

Опљачкана мењачница у Аранђеловцу, код осумњиченог пронађено преко 15.000 евра
Топ пресс пре 3 сатајош 48 повезаних

Дан Сектора за ванредне ситуације МУП-а обележан у Лапову, на свечаности Мацут и Дачић
Радио 021 пре 32 минутајош 23 повезане

Само се срушио и пао Стефан Карић утучен због његове изненадне смрти, лије сузе
Ало пре 26 минутајош 30 повезаних