Povezane vesti
Sale objasnio zašto ga poštuju navijači Zvezde i kako ga je rada u pekari spasila - Kroacija!
Sportske.net 03.01.2022
Saša Ilić je u intervjuu za "Žurnal" istakao da je vrlo lako mogao i da završi u pekari da se nije desio poraz od Kroacije, sadašnjeg Dinama. Partizan je tada poražen u dvomeču, prvi meč je dobio sa 1:0 golom Dragana Isailovića, u revanšu je… »
‘Kroacija mi je promenila život’: Saša Ilić otkrio nepoznatu epizodu
Hot sport 03.01.2022
Legendarni fudbaler je otkrio koja mu je utakmica promenila život. Sadašnji trener Čukaričkog Saša Ilić u intervjuu za ‘Sportski žurnal’ je rekao da je to bio meč protiv Kroacije, kada je Partizan u Beogradu slavio 1:0, a potom u Zagrebu bio… »
"Da nije kroacije, bio bih pekar": Legenda Partizana bez dlake na jeziku
Večernje novosti 03.01.2022
Foto: M.Vukadinović Ilić je na međunarodnoj sceni debitovao upravo protiv Dinama (tadašnja Kroacija) u pobedi od 1:0 u Beogradu, da bi posle debakla u Zagrebu postao standardan u Partizanu. - Duel sa Kroacijom mi je promenio život. Posle tog dvomeča… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih

Studenti iz Niša pozvali sugrađane na buku povodom upotrebe zvučnog topa na protestu u Beogradu
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih

Pripadnik Žandarmerije: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno tokom protesta u Beogradu
In medija pre 2 satajoš 14 povezanih

"Od Delija sam se oprostio pre 20 dana": Saša Ilić na emotivan način poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 12 minutajoš 46 povezanih