Povezane vesti

Uvredljiva pesma policajaca – građani zgroženi, Vučić osudio i obećao reakciju

Uvredljiva pesma policajaca – građani zgroženi, Vučić osudio i obećao reakciju

N1 Info 03.01.2022
Video proslave u Priboju na kojoj neki od prisutnih policajaca pevaju "Oj Sjenice nova Srebrenice" izazvao je burnu reakciju javnosti, zgražavanje i osudu građana i bošnjačke i srpske nacionalnosti. Organizator proslave se izvinio, predsednik Srbije… »
Vučić Bošnjacima: Srbija je vaša zemlja koliko i moja

Beta video 03.01.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Bošnjaci u Srbiji treba da se osećaju kao ``svoji na svome`` i dodao da će nadležni organi preduzeti mere povodom snimka na kom pripadnici policije u Priboju pevaju pesmu u kojoj se… »
Policajci veličali genocid: Vučić najavljuje reakciju nadležnih

Policajci veličali genocid: Vučić najavljuje reakciju nadležnih

Al Jazeera 03.01.2022
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će nadležni poduzeti mjere povodom snimka na kojem pripadnici policije u Priboju pjevaju pjesmu kojom se veliča genocid u Srebrenici. Ponovio je i da se Bošnjaci u Srbiji trebaju osjećati kao… »
Vučić: Bošnjaci u Srbiji bezbedni, ovo je njihova zemlja

Vučić: Bošnjaci u Srbiji bezbedni, ovo je njihova zemlja

Glas Zapadne Srbije 03.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je poručio danas Bošnjacima da će u Srbiji biti uvek bezbedni i da je ovo njihova zemlja, a da je na nadležnim organima da preduzmu odgovarajuće mere protiv policajaca koji su u Priboju pevali pesme kojima se… »

Radio sto plus 03.01.2022
Vučić je u kasarni „Rastko Nemanjić“ u Pančevu, gde je prisustvovao prikazu sposobnosti pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, rekao da će Bošnjaci u Srbiji biti „apsolutno bezbedni“. „Nisam video sve detalje ali moje je da… »
Vučić o snimku iz Priboja: Bošnjaci u Srbiji će biti apsolutno bezbedni i zaštićeni, ovo je njihova zemlja koliko i moja

Vučić o snimku iz Priboja: Bošnjaci u Srbiji će biti apsolutno bezbedni i zaštićeni, ovo je njihova zemlja koliko i moja

PP media 03.01.2022
Priboj – Što se tiče događaja iz Priboja, nisam sve detalje video, moje je da kažem Bošnjacima u Srbiji da je ovo njihova zemlja, jednako koliko i moja, jednako koliko i svih nas. Biće apsolutno bezbedni i zaštićeni, srpska država neće… »
SPP Priboj – Država hitno da reaguje na sramno ponašanje policajaca

SPP Priboj – Država hitno da reaguje na sramno ponašanje policajaca

Sandžak press 03.01.2022
STRANKA PRAVDE I POMIRENJA – OPŠTINSKI ODBOR PRIBOJ objavila je saopštenje za medije u kojem se kaže: “Građanima Priboja i ostalih sandžačkih gradova bošnjačke nacionalnosti nesvakidašnju novogodišnju čestitku uputio je pripadnik PU Priboj… »
Indeksonline saznaje! Unutrašnja kontrola u Policijskoj upravi Priboj

Indeksonline saznaje! Unutrašnja kontrola u Policijskoj upravi Priboj

IndeksOnline 03.01.2022
PRIBOJ – Pripadnici sektora unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova, stigli su rano jutros u Policijsku upravu Priboj, kako bi razjasnili okolnosti incedenta koji se dogodio na proslavi rođenja deteta Dragana Zekovića, policajca iz… »
Reakcija SDP Novi Pazar povodom incidenta koji se dogodio u Priboju

Reakcija SDP Novi Pazar povodom incidenta koji se dogodio u Priboju

IndeksOnline 03.01.2022
NOVI PAZAR – Povodom skandaloznog snimka na kojem pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pevaju nacionalističke i ratnohuškačke pesme o Vukovaru, Srebrenici, Sjenici i Novom Pazaru, oglasili su se iz SDP Novi Pazar. “U Priboju se desio možda… »
Pribojski policajci pevali pesmu koja veliča genocid u Srebrenici

Pribojski policajci pevali pesmu koja veliča genocid u Srebrenici

PP media 03.01.2022
Priboj – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pre nekoliko dana na zabavi organizovanoj u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju pevali su pesmu koja veliča genocid u Srebrenici. Pripadnik Policijske uprave Priboj Marko Pantović na svom… »

Vesti dana »