Povezane vesti
Nećete verovati čime se bavila Vesna Rivas pre pevanja i astrologije!
Svet & Skandal 03.01.2022
Pevačica Vesna Rivas gostovala je u emisiji Puls Bara, gde je govorila o zanimanjima kojima se bavila, a otkrila je i kakvu je školu završila. – U ovoj godini preživeće samo vredni i radni. I oni koji ne pitaju odmah kolika je plata. Kada sam pekla… »
Šok! Vesna Rivas U pulsu Bara otkrila pravo zanimanje! Ni astrolog, ni pevačica, nikad ne biste rekli U pitanju je ovaj posao
Kurir 03.01.2022
Gosti voditelja su Sara Reljić, Vesna Rivas i Nenad Mirković. Pevačica Vesna Rivas u emisiji će otkriti astrološke profile takmičara. Između priča o rijaliti učesnika Bara i samom rijalitiju Bar provukla se i priča o pravom zanimanju Vesne… »
Najpopularniji gosti u pulsu Bara sa ivanom gajićem: Raskrinkavaju sve učesnike do koske, evo šta vas sve čeka UŽIVO!
Kurir 03.01.2022
Ivan Gajić voditelj je Puls Bara koji vas čeka u 13.10 na Kurir televiziji. On je spreman da otkrije sve aktuelnosti vezane za ovaj rijaliti. Gosti voditelja biće Sara Reljić, Vesna Rivas i Nenad Mirković. Pevačica Vesna Rivas u emisiji će otkriti… »
Uživo o skandalima i "ženi koja je napravila haos prve nedelje": Rijaliti zvezde komentarišu Barovce - misica u šoku!
Mondo 03.01.2022
Pevačice i rijaliti učesnice komentarišu Barovce! Pevačice i rijaliti učesnice komentarišu Barovce! Turbulentnih nekoliko dana u rijalitiju Bar na Kurir televiziji! Nakon svađa zbog devojke, priznanja da je Luka imao aferu s Majom i odlaska čak… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 5 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 7 satijoš 2 povezane