Povezane vesti
Pokazao svoje drugo lice! Menadžer Nenad ume da bude surov i neprijatan: Onakav sam kakvim me oni naprave potpuno neočekivan…
Kurir 03.01.2022
Ivan Gajić voditelj je Puls Bara u prvoj emisiji. Gajić sa gostima otkriva sve aktuelnosti vezane za ovaj rijaliti. Menadžer rijalitija Bar otkrio je pojedinosti iz Bara koje nismo znali. Takođe, pokazao je da ume da bude i prijatno i prijateljski… »
Sara Reljić brutalno isprozivala učesnicu Bara! Dotična se ne može nazvati gospođom! Neće joj biti dobro kada čuje ovo (video)…
Kurir 03.01.2022
Ivan Gajić voditelj je Puls Bara u prvoj emisiji. Gajić sa gostima otkriva sve aktuelnosti vezane za ovaj rijaliti. - Meni se ovde toliko sviđa. Mislim da bi meni ovde bilo super. Ja sam radoholik. U onom rijalitiju gde sam bila, ništa ne radiš po ceo… »
Vesti dana »

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 44 minutajoš 1 povezana

Dodiku danas oduzimaju mandat i prestaje da bude Predsednik RS? Mogući novi izbori ako opozicija ne prihvati "vladu nacionalnog jedinstva"
Blic pre 9 minutajoš 1 povezana

Skoro bez promene: Zvanični srednji kurs danas je 117,17 dinara za evro
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane