Povezane vesti
Pokazao svoje drugo lice! Menadžer Nenad ume da bude surov i neprijatan: Onakav sam kakvim me oni naprave potpuno neočekivan…
Kurir 03.01.2022
Ivan Gajić voditelj je Puls Bara u prvoj emisiji. Gajić sa gostima otkriva sve aktuelnosti vezane za ovaj rijaliti. Menadžer rijalitija Bar otkrio je pojedinosti iz Bara koje nismo znali. Takođe, pokazao je da ume da bude i prijatno i prijateljski… »
Sara Reljić brutalno isprozivala učesnicu Bara! Dotična se ne može nazvati gospođom! Neće joj biti dobro kada čuje ovo (video)…
Kurir 03.01.2022
Ivan Gajić voditelj je Puls Bara u prvoj emisiji. Gajić sa gostima otkriva sve aktuelnosti vezane za ovaj rijaliti. - Meni se ovde toliko sviđa. Mislim da bi meni ovde bilo super. Ja sam radoholik. U onom rijalitiju gde sam bila, ništa ne radiš po ceo… »
Vesti dana »

Za 20 sati desio se preokret koji će promeniti budućnost sveta! Putin naterao Trampa da "obrne ćurak": Sad se pominje eksplozivna opcija zbog koje Zelenski juri u Vašington
Blic pre 49 minutajoš 10 povezanih

Vremenska prognoza za 17. avgust: Blagi pad temperature, stiže i osveženje
Mondo pre 2 satajoš 8 povezanih

"Povređen žandarm, biće uhapšeni svi koji su kršili zakon": Dačić se oglasio o nasilju i sukobima na protestima
Mondo pre 7 satijoš 5 povezanih

Na današnji dan: Rođeni Dejvi Kroket i Isidor Bajić, nacisti na Terazijama obesili rodoljube
Radio 021 pre 59 minutajoš 3 povezane