Povezane vesti
Zalepila sam sebi usta da bih spasla brak: Bili smo na ivici razvoda, a ovo mi je promenilo život!
Mondo 03.01.2022
Žena otkriva kako joj je to što je lepila sebi usta pomoglo da spase brak! Žena otkriva kako joj je to što je lepila sebi usta pomoglo da spase brak! Žena po imenu Džejn Tarant otkrila je sve o tome kako joj je lepljenje trake na usta pomoglo da spase… »
Malo je falilo da se razvedemo, A onda sam zalepila traku na usta: Suprug me zvao Dart Vejder i predator, a ovo mi je pomoglo
Kurir 03.01.2022
Džejn Tarant (33) kaže da toliko teško i glasno diše da je muž prozvao Dart Vejder i predator. - Hrčem tako da kuća odzvanja a uz to pravim i neke čudne zvukove koji su mog muža izluđivali a ja sam stalno bila umorna. Dovoljno bi bilo da sa ćerkom… »
Vesti dana »
Fajnenšel tajms: Naftna kompanija iz Abu Dabija glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Da li zbog rasta tražnje za evrom ovlašćene menjačnice mogu da podignu kurs
Naissus info pre 5 minutajoš 9 povezanih
Epidemija glisti među decom u Srbiji: Pedijatar upozorava na novu pošast pored mutant virusa! Ako je dete nervoznije i ne može da jede, sumnjajte na parazite
Dnevnik pre 2 satajoš 3 povezane
Vučić bi da ceo Zapadni Balkan istovremeno uđe u EU, Crnogorci kažu – čekamo vas tamo
Vreme pre 4 minutajoš 20 povezanih