Povezane vesti
(Foto) folkerka se istopila: Imala 115 kilograma, za 6 meseci skinula 52, sad je brutalno zgodna i ovo je njen jelovnik
Blic 03.01.2022
Pevačica Anica Milenković priznaje da je za šest meseci, uspela da smrša čak 52 kilograma. - U prvoj trudnoći sam se mnogo ugojila jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila šta jedem jer sam sklona gojenju. Kada sam pre 12 godina rodila ćerku… »
Imala 115 kilograma, za šest meseci skinula 52! Pevačica je danas neprepoznatljiva i zgodna, a evo šta jede
Mondo 03.01.2022
Anica Milenković je dostigla devojačku liniju, ali želi još da smrša. Anica Milenković je dostigla devojačku liniju, ali želi još da smrša. Pevačica Anica Milenković, koja se devedesetih proslavila hitom "Na lančiću ime tvoje", a potom otišla iz Srbije u… »
Vesti dana »
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, iako ima više ponuda
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Objavljen snimak iz zgrade u Čačku u kojoj se dogodio zločin: Čekićem po glavi do smrti udaran muškarac (58), policija ispituje svaki detalj (foto)(video)
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane
Kancelar Merc isključio mogućnost učestvovanja Nemačke u ratu protiv Irana
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Dekan Akademije umetnosti u Novom Sadu traži hitno obraćanje u Skupštini grada zbog oduzimanja prostora za nastavu
Nedeljnik pre 4 satijoš 11 povezanih
Sve oči su večeras uprte u nju: Džesi Bakli dominira na crvenom tepihu
Kurir pre 7 satijoš 65 povezanih