Povezane vesti
(Foto) folkerka se istopila: Imala 115 kilograma, za 6 meseci skinula 52, sad je brutalno zgodna i ovo je njen jelovnik
Blic 03.01.2022
Pevačica Anica Milenković priznaje da je za šest meseci, uspela da smrša čak 52 kilograma. - U prvoj trudnoći sam se mnogo ugojila jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila šta jedem jer sam sklona gojenju. Kada sam pre 12 godina rodila… »
Imala 115 kilograma, za šest meseci skinula 52! Pevačica je danas neprepoznatljiva i zgodna, a evo šta jede
Mondo 03.01.2022
Anica Milenković je dostigla devojačku liniju, ali želi još da smrša. Anica Milenković je dostigla devojačku liniju, ali želi još da smrša. Pevačica Anica Milenković, koja se devedesetih proslavila hitom "Na lančiću ime tvoje", a potom… »
Vesti dana »

Studenti FON-a u blokadi: Iskoristili su poslednjeg keca u rukavu, nama su ostala još tri špila
N1 Info pre 2 satajoš 56 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 5 satijoš 9 povezanih

BLOG Dan posle najvećeg protesta u istoriji Srbije – reakcije na zvučni top, „ćaciji“ napustili Pionirski park
N1 Info pre 22 minutajoš 27 povezanih

U utorak Dan žalosti u Srbiji zbog žrtava požara u Severnoj Makedoniji
Beta pre 33 minutajoš 212 povezane

Vučić: Ukoliko se nova vlada ne formira do 18. aprila, izbori bi mogli da se održe 8. juna
RTS pre 22 minutajoš 30 povezanih