Povezane vesti
(Foto) folkerka se istopila: Imala 115 kilograma, za 6 meseci skinula 52, sad je brutalno zgodna i ovo je njen jelovnik
Blic 03.01.2022
Pevačica Anica Milenković priznaje da je za šest meseci, uspela da smrša čak 52 kilograma. - U prvoj trudnoći sam se mnogo ugojila jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila šta jedem jer sam sklona gojenju. Kada sam pre 12 godina rodila ćerku… »
Imala 115 kilograma, za šest meseci skinula 52! Pevačica je danas neprepoznatljiva i zgodna, a evo šta jede
Mondo 03.01.2022
Anica Milenković je dostigla devojačku liniju, ali želi još da smrša. Anica Milenković je dostigla devojačku liniju, ali želi još da smrša. Pevačica Anica Milenković, koja se devedesetih proslavila hitom "Na lančiću ime tvoje", a potom otišla iz Srbije u… »
Vesti dana »

Brutalan napad na harkov i odesu! Rusija bombarduje gradove dok se Zelenski u Americi bori za Ukrajinu! Ima mrtvih i ranjenih, poginulo i dete!
Kurir pre 1 minutjoš 12 povezanih

Kiša i grmljavina, pa sunce, evo kada stiže razvedravanje: Temperatura do 30 stepeni
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih

Rezigniranost i izdaja: Šta bi predaja Donbasa Rusiji značila za Ukrajinu
BBC News pre 16 minutajoš 5 povezanih

Fijat u Kragujevcu angažuje radnike iz Nepala i Maroka zbog nedostatka domaće radne snage
Glas Šumadije pre 6 minutajoš 1 povezana