Повезане вести
(Фото) фолкерка се истопила: Имала 115 килограма, за 6 месеци скинула 52, сад је брутално згодна и ово је њен јеловник
Блиц 03.01.2022
Певачица Аница Миленковић признаје да је за шест месеци, успела да смрша чак 52 килограма. - У првој трудноћи сам се много угојила јер сам се опустила. До тада сам тренирала и пазила шта једем јер сам склона гојењу. Када сам пре… »
Имала 115 килограма, за шест месеци скинула 52! Певачица је данас непрепознатљива и згодна, а ево шта једе
Мондо 03.01.2022
Аница Миленковић је достигла девојачку линију, али жели још да смрша. Аница Миленковић је достигла девојачку линију, али жели још да смрша. Певачица Аница Миленковић, која се деведесетих прославила хитом "На ланчићу име твоје", а… »
Вести дана »
Арсенал оружја, телефони, аутомобили, дрон... Полиција упала у кућу мушкарца из околине Прешева: Ево шта је све пронађено (фото/видео)
Блиц пре 3 минутајош 19 повезаних
Преврнуо се чамац са мигрантима на Сави код Славонског Брода, једна особа се удавила
РТС пре 1 сатјош 21 повезана
Лавров: Под одређеним условима могућа национализација НИС-а уз сагласност Русије
Радио 021 пре 8 минутајош 17 повезаних
ВИДЕО Погледајте шта су навијачи Звезде радили усред ноћи по Грацу: Појавили се снимци дешавања са улица
Нова пре 1 сатјош 27 повезаних