Povezane vesti
Slikao se sa mesijem, a sada mu prete smrću: Leo je pozitivan, a on im je kriv - kažu mu da je ubica!
Mondo 03.01.2022
Puštao je muziku na zabavi koju je Lionel posetio i zbog toga dobija odvratne poruke. Puštao je muziku na zabavi koju je Lionel posetio i zbog toga dobija odvratne poruke. Lionel Mesi je pozitivan na korona virus, a navijači su našli krivca za to, čoveka… »
Poznatom di-džeju prete smrću zbog mesija: "Optužuju me i nazivaju ubicom!"
Sportal blic 03.01.2022
Argentinac jedan je u nizu poznatih sportista koji su prethodnih dana zaraženi korona virusom. Fudbaler je božićne i novogodišnje praznike proveo sa porodicom u domovini, a juče su odjeknule vesti da je usput . Mesi se u rodnom Rozariju dobro zabavljao… »
Argentincu prete smrću: ‘Ostavite me na miru! Nisam ja kriv zbog Mesija’ (foto)
Hot sport 03.01.2022
Palasio se našao na udaru javnosti! Legendarni argentinski fudbaler, Lionel Mesi, naredne dve nedelje će provesti u samoizolaciji. Zvezda Pari Sen Žermena zarazila se COVID-19 virusom tokom praznika koje je proveo u rodnom Rosariju. Mesi je nekoliko puta… »
Di-džeju prete smrću zbog Mesija: „Kažu mi da sam ubica“ FOTO
Nova 03.01.2022
Poznati argentinski di-džej Fer Palasio našao se na udaru Mesijevih fanova i navijača Pari Sen Žermena, nakon što se otkrilo da je Leo pozitivan na koronavirus. Štaviše, dobio je i pretnje smrću, od onih koji njega krive za to što je Mesi zaražen. „Vidim… »
Vesti dana »
Kurti: Presuda u Hagu ne predstavlja volju naroda Kosova iako je izrečena u njegovo ime
Beta pre 16 minutajoš 26 povezanih
Fon der Lajen podržala plan da Kanada postane pridružena članica EU
Radio 021 pre 15 minutajoš 64 povezane
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 169 povezanih
U Srbiji pretežno sunčano i toplije, temperature do 29 stepeni
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 31 povezana