Повезане вести
Сликао се са месијем, а сада му прете смрћу: Лео је позитиван, а он им је крив - кажу му да је убица!
Мондо 03.01.2022
Пуштао је музику на забави коју је Лионел посетио и због тога добија одвратне поруке. Пуштао је музику на забави коју је Лионел посетио и због тога добија одвратне поруке. Лионел Меси је позитиван на корона вирус, а навијачи су… »
Познатом ди-џеју прете смрћу због месија: "Оптужују ме и називају убицом!"
Спортал блиц 03.01.2022
Аргентинац један је у низу познатих спортиста који су претходних дана заражени корона вирусом. Фудбалер је божићне и новогодишње празнике провео са породицом у домовини, а јуче су одјекнуле вести да је успут . Меси се у родном… »
Аргентинцу прете смрћу: ‘Оставите ме на миру! Нисам ја крив због Месија’ (фото)
Хот спорт 03.01.2022
Паласио се нашао на удару јавности! Легендарни аргентински фудбалер, Лионел Меси, наредне две недеље ће провести у самоизолацији. Звезда Пари Сен Жермена заразила се ЦОВИД-19 вирусом током празника које је провео у родном… »
Ди-џеју прете смрћу због Месија: „Кажу ми да сам убица“ ФОТО
Нова 03.01.2022
Познати аргентински ди-џеј Фер Паласио нашао се на удару Месијевих фанова и навијача Пари Сен Жермена, након што се открило да је Лео позитиван на коронавирус. Штавише, добио је и претње смрћу, од оних који њега криве за то… »
Вести дана »
Протестном шетњом у Београду студенти Правног факултета обележили годишњицу почетка блокада
Слободна Европа пре 52 минутајош 25 повезаних
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 1 сатјош 39 повезаних
Од јуче за легализацију пријављено више од 45.000 објеката
Вести онлине пре 47 минутајош 55 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане