Повезане вести

Сликао се са месијем, а сада му прете смрћу: Лео је позитиван, а он им је крив - кажу му да је убица!

Сликао се са месијем, а сада му прете смрћу: Лео је позитиван, а он им је крив - кажу му да је убица!

Мондо 03.01.2022
Пуштао је музику на забави коју је Лионел посетио и због тога добија одвратне поруке. Пуштао је музику на забави коју је Лионел посетио и због тога добија одвратне поруке. Лионел Меси је позитиван на корона вирус, а навијачи су… »
Познатом ди-џеју прете смрћу због месија: "Оптужују ме и називају убицом!"

Познатом ди-џеју прете смрћу због месија: "Оптужују ме и називају убицом!"

Спортал блиц 03.01.2022
Аргентинац један је у низу познатих спортиста који су претходних дана заражени корона вирусом. Фудбалер је божићне и новогодишње празнике провео са породицом у домовини, а јуче су одјекнуле вести да је успут . Меси се у родном… »
Аргентинцу прете смрћу: ‘Оставите ме на миру! Нисам ја крив због Месија’ (фото)

Аргентинцу прете смрћу: ‘Оставите ме на миру! Нисам ја крив због Месија’ (фото)

Хот спорт 03.01.2022
Паласио се нашао на удару јавности! Легендарни аргентински фудбалер, Лионел Меси, наредне две недеље ће провести у самоизолацији. Звезда Пари Сен Жермена заразила се ЦОВИД-19 вирусом током празника које је провео у родном… »
Ди-џеју прете смрћу због Месија: „Кажу ми да сам убица“ ФОТО

Ди-џеју прете смрћу због Месија: „Кажу ми да сам убица“ ФОТО

Нова 03.01.2022
Познати аргентински ди-џеј Фер Паласио нашао се на удару Месијевих фанова и навијача Пари Сен Жермена, након што се открило да је Лео позитиван на коронавирус. Штавише, добио је и претње смрћу, од оних који њега криве за то… »

Вести дана »