Povezane vesti
Slikao se sa mesijem, a sada mu prete smrću: Leo je pozitivan, a on im je kriv - kažu mu da je ubica!
Mondo 03.01.2022
Puštao je muziku na zabavi koju je Lionel posetio i zbog toga dobija odvratne poruke. Puštao je muziku na zabavi koju je Lionel posetio i zbog toga dobija odvratne poruke. Lionel Mesi je pozitivan na korona virus, a navijači su našli krivca za to, čoveka… »
Poznatom di-džeju prete smrću zbog mesija: "Optužuju me i nazivaju ubicom!"
Sportal blic 03.01.2022
Argentinac jedan je u nizu poznatih sportista koji su prethodnih dana zaraženi korona virusom. Fudbaler je božićne i novogodišnje praznike proveo sa porodicom u domovini, a juče su odjeknule vesti da je usput . Mesi se u rodnom Rozariju dobro zabavljao… »
Argentincu prete smrću: ‘Ostavite me na miru! Nisam ja kriv zbog Mesija’ (foto)
Hot sport 03.01.2022
Palasio se našao na udaru javnosti! Legendarni argentinski fudbaler, Lionel Mesi, naredne dve nedelje će provesti u samoizolaciji. Zvezda Pari Sen Žermena zarazila se COVID-19 virusom tokom praznika koje je proveo u rodnom Rosariju. Mesi je nekoliko puta… »
Di-džeju prete smrću zbog Mesija: „Kažu mi da sam ubica“ FOTO
Nova 03.01.2022
Poznati argentinski di-džej Fer Palasio našao se na udaru Mesijevih fanova i navijača Pari Sen Žermena, nakon što se otkrilo da je Leo pozitivan na koronavirus. Štaviše, dobio je i pretnje smrću, od onih koji njega krive za to što je Mesi zaražen. „Vidim… »
Vesti dana »
Srbija na udaru hladnog talasa! Objavljena prognoza za celu nedelju i mnogi će se uhvatiti za glavu: Prvo stižu pljuskovi sa grmljavinom, a onda i sneg!
Blic pre 7 satijoš 36 povezanih
Kijev: Rusija prekršila energetsko primirje odmah posle Trampove objave
Politika pre 20 minutajoš 109 povezanih
Interventna okružila Nemanju Šarovića da ne bi izveštavao sa skupa SNS, sve vreme išao prenos uživo na YT
Nedeljnik pre 6 satijoš 23 povezane
Studentska lista optužila RIK i ministarstva za opstrukciju glasanja dijaspore, najavila žalbu Upravnom sudu
Insajder pre 9 satijoš 10 povezanih