Povezane vesti
Vladika Grigorije: Ekološki protesti su opravdani
Novi magazin 03.01.2022
Episkop diseldorfski Grigorije izjavio je da je podržao ekološke proteste jer su opravdani i ocenio da ljudi koji su izašli na proteste da bi zaštitili prirodu rade dobru stvar. On je za N1 rekao da je razgovarao sa ljudma koji protestuju i da je video… »
Grigorije: Celim bićem sam uz proteste, dolazi oluja – ne vidite, ali je osećate
N1 Info 03.01.2022
Vladika diseldorfski Grigorije govorio je za N1 o koronavirusu, kako se u pandemiji snašla crkva, o vakcinaciji, eksploataciji litijuma, kao i o ekološkim protestima za koje je rekao da ih je podržao jer su opravdani. "Imao sam prilike da sa nekim od tih… »
N1 intervju: Vladika Grigorije
N1 Info 03.01.2022
Vladika diseldorfski Grigorije govorio je za N1 o koronavirusu, kako se u pandemiji snašla crkva, o vakcinaciji, eksploataciji litijuma, kao i o ekološkim protestima za koje je rekao da ih je podržao jer su opravdani. "Imao sam prilike da sa nekim od tih… »
Vesti dana »

Završena sednica Skupštine Srbije: Poslanici nastavljaju sa raspravom sutra ujutru
Danas pre 11 minutajoš 63 povezane

"Nemam snage..." Šerif Konjević skrhan od tuge zbog smrti Halida Bešlića, ne može ni da govori od tuge
Kurir pre 2 satajoš 50 povezanih

Crna Trava peti dan bez struje, u Ivanjici je još čeka oko 5.000 domaćinstava
RTS pre 3 satajoš 13 povezanih

7. Oktobar – godišnjica napada hamasa - Dve godine od mračnog dana za Izrael i početak mračnog vremena za Gazu
Kurir pre 31 minutajoš 34 povezane