Povezane vesti
Vladika Grigorije: Ekološki protesti su opravdani
Novi magazin 03.01.2022
Episkop diseldorfski Grigorije izjavio je da je podržao ekološke proteste jer su opravdani i ocenio da ljudi koji su izašli na proteste da bi zaštitili prirodu rade dobru stvar. On je za N1 rekao da je razgovarao sa ljudma koji protestuju i da je… »
Grigorije: Celim bićem sam uz proteste, dolazi oluja – ne vidite, ali je osećate
N1 Info 03.01.2022
Vladika diseldorfski Grigorije govorio je za N1 o koronavirusu, kako se u pandemiji snašla crkva, o vakcinaciji, eksploataciji litijuma, kao i o ekološkim protestima za koje je rekao da ih je podržao jer su opravdani. "Imao sam prilike da sa nekim od… »
N1 intervju: Vladika Grigorije
N1 Info 03.01.2022
Vladika diseldorfski Grigorije govorio je za N1 o koronavirusu, kako se u pandemiji snašla crkva, o vakcinaciji, eksploataciji litijuma, kao i o ekološkim protestima za koje je rekao da ih je podržao jer su opravdani. "Imao sam prilike da sa nekim od… »
Vesti dana »
Opozicija se zahvalila i čestitala smenjenom direktoru tehnike RTV zbog prekida programa
Beta pre 2 satajoš 78 povezanih
Saopštenje povodom prekida emitovanja programa u petak 15. novembra 2024. godine u periodu od 12.51 do 13.03 na Prvom i Drugom programu RTV-a
RTV pre 2 satajoš 11 povezanih
Uvrede i zvižduci za Nikolu Mirotića u "Areni": Grme navijači Partizana, nisu mu oprostili! (video)
Mondo pre 56 minutajoš 35 povezanih
Prenos, ŠVAJCARSKA - SRBIJA: Nije moglo bez provokacija, zbog ovoga se "zakuvalo"
Večernje novosti pre 30 minutajoš 28 povezanih