Povezane vesti
Ljudi i dalje misle da sam igrala konobaricu srebru! Nataša Ninković o nastavku složne braće: Moja Vicka želi da liči na…
Kurir 03.01.2022
Pre gotovo tri decenije publika je prvi put upoznala junake čuvene kafane "Složna braća", a večeras na Superstar kanalu u 21 čas stiže druga sezona. Kreator i scenarista serije i ovaj put je Dr Nele Karajlić uz pomoć sina Srđana Jankovića, a režiju 12… »
"Možda smo mi navikli na pogrešan humor": Milorad Milinković za "Blic" o snimanju serije "Složna braća"
Blic 03.01.2022
Na radost mnogih fanova "Složne braće", posle dve i po decenije, emituje se druga sezona serije "Složna braća - The Next Đeneration" (12 epizoda). Scenario i ovoga puta potpisuje dr Nele Karajlić, uz Srđana Jankovića, dok je režija poverena Miloradu… »
Vesti dana »
(Foto) Novi napadi Izraela na Bejrut: Pogođena stambena zgrada, najmanje 19 mrtvih; Francuska šalje "60 tona pomoći" Libanu i traži hitan sastanak UN
Blic pre 1 satjoš 55 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo nakon što je Kristijan udaljen iz stana: Ovo su detalji nasilja na Voždovcu
Blic pre 55 minutajoš 25 povezanih
Narodna banka Srbije: Instant plaćanja ponovo dostupna, sistem se stabilizuje
Sputnik pre 20 minutajoš 19 povezanih
"Nisam se usudio da pomislim da ga izvedem iz igre." Erik Spolstra se oglasio posle istorijske noći!
Kurir pre 15 minutajoš 29 povezanih