Povezane vesti
Uz mene ide kompletan baja, ne smem da imam promašaje! Jovana o novom partneru i detaljima odnosa sa bivšim mužem
Mondo 04.01.2022
Jovana Jeremić 2021. godinu pamtiće po prelasku na ružičastu televiziju, ali i razvodu od Vojislava Miloševića sa kojim ima ćerkicu Leu. Jovana Jeremić 2021. godinu pamtiće po prelasku na ružičastu televiziju, ali i razvodu od Vojislava Miloševića sa… »
"Voja ćerku viđa vikendima": Jovana Jeremić otvorila dušu nakon razvoda: "Lea je još mala da bi patila zbog roditelja"
Blic 04.01.2022
Voditeljka „Novog jutra“ na „Pink“ televiziji Jovana Jeremić ističe da će 2021. godinu pamtiti po prelasku na istoimenu televiziju, kao i po razvodu od supruga Vojislava Miloševića koji se dogodio krajem godine. - Ovu godinu mi je obeležio prelazak na… »
Vesti dana »
Završen protest studenata i građana ispred RTS: Nisu zadovoljni izveštavanjem o nasilju danas ispred Pravnog fakulteta, zovu sve da dođu 23. maja u Beograd
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih
Vremenska prognoza za 15. maj: Sunčano tokom dana, pa nagli preokret uz zahlađenje
Mondo pre 13 minutajoš 2 povezane
Poznati svi finalisti Evrovizije, pesme u senci politike zbog bojkota Izraela
BBC News pre 4 satijoš 2 povezane
„Dogodine u Prizrenu. Živela Srbija“: Ko je novi direktor UKC Niš dr Milan Lazarević?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana