Повезане вести
Певачица у страху! Месецима је уходили: „Не проживљавају само млађе генерације ту врсту злостављања!“
Свет & Скандал 04.01.2022
Млада певачице Сара Јовановић често износи своје мишљење по друштвеним мрежама. Како је ових дана главна тема јавности насиље на интернету, певачица је одлучила да свој утицај у медијима искористи како би указала на овај… »
Сара Јо: Особа ме је месецима пратила и уходила, претили су ми!
Вести онлине 04.01.2022
Једна од новогодишњих одлука младе певачице Саре Јовановић јесте и то да о насиљу на интернету говори све гласније јер сматра да је то проблем свих генерација. Када је недавно постала мета Твитераша због карикирања колегинице… »
"Месецима ме пратили и уходили": Сара Јовановић у страху за живот! Сада је већ превише жртава, претњи и увреда
Мондо 04.01.2022
Певачица Сара Јо одлучила је да у овој години гласно проговори о насиљу на интернету. Певачица Сара Јо одлучила је да у овој години гласно проговори о насиљу на интернету. Певачица Сара Јовановић имала је спектакуларан наступ у… »
Вести дана »

"Британија ће признати Палестину овог викенда": Тајмс тврди: Све ће се десити након што се Трамп врати у Вашингтон
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 2 сатајош 1 повезана