Повезане вести
Григорије: Целим бићем сам уз протесте, долази олуја, не видите, али је осећате
Нова 04.01.2022
Владика диселдорфски Григорије говорио је за Н1 о коронавирусу, како се у пандемији снашла црква, о вакцинацији, експлоатацији литијума, као и о еколошким протестима за које је рекао да их је подржао јер су оправдани. „Имао сам… »
Владика Григорије: Људи који су изашли на протесте раде добру ствар, има их разних идеологија, али раде богоугодну ствар
Данас 04.01.2022
Владика диселдорфски Григорије рекао је да је имао сам прилике да разговара са некима од људи који су изашли на протете и да је видео њихову огромну добронамерност. – Дубоко сам уверен да као хришћанин знам и верујем да нам је… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 23 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане