Povezane vesti
Voditeljka objavila da je neko progoni, oglasio se i MUP: Reagovala Interventna, kod muškarca pronađena motorola
Mondo 04.01.2022
Olja Crnogorac, voditeljka i modna kreatorka tvrdi da je navodno uhodi suspendovani policajac, te je o tome obavestila javnost putem Tvitera. Olja Crnogorac, voditeljka i modna kreatorka tvrdi da je navodno uhodi suspendovani policajac, te je o tome… »
Obrt! MUP se oglasio: Olja Crnogorac nije prijavila da je prati suspendovan policajac! MUP moli sve jednu važnu stvar
Kurir 04.01.2022
Nakon što je voditeljka i modna kreatorka Olja Crnogorac doživela dramu o kojoj je obavestila svoje pratioce na društvenoj mreži Tviter da je uhodio suspendovani policajac, čije je ime objavila na Tviteru, tim povodom se oglasio i MUP. Državni… »
Oglasio se MUP povodom slučaja progonitelja Olje Crnogorac
Nova 04.01.2022
Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da su netačni navodi Olje Crnogorac koje je postavila na jednoj društvenoj mreži, a koje su pojedini mediji preneli, da je policija po njenoj prijavi uhapsila muškarca, za koga ona kaže da ju je pratio… »
Voditeljka Olja Crnogorac tvrdi da je uhodi suspendovani policajac: "Danima mi je sedeo ispred stana" MUP reagovao
Blic 04.01.2022
Olja Crnogorac, voditeljka i modna kreatorka tvrdi da je navodno uhodi suspendovani policajac, te je o tome obavestila javnost putem Tvitera. - Čovek koji me je pratio sinoć je Z. V., suspendovani policajac, koji je bio u zatvoru 3 godine. Pozvana je… »
Plašim se da će me silovati i ubiti: Crnogorac danima žrtva ovog progonitelja
Nova 04.01.2022
Bivša manekenka i voditeljka Olja Crnogorac tvrdi da je žrtva progonitelja, bivšeg policajca koji je danima progoni i čeka ispred stana. Prema njenim rečima, progonitelj je juče priveden. „Čovek koji me je pratio sinoć je V.Z. Suspendovani… »
Vesti dana »
Opozicija u Novom Sadu blokira zgradu suda: Policija pokušala da napravi prolaz za zaposlene, demonstranti je ugurali nazad u dvorište (FOTO, VIDEO)
Danas pre 29 minutajoš 26 povezanih
Određeno zadržavanje mladiću zbog ubistva maloletnika u Leskovcu, naređena obdukcija
NIN pre 41 minutajoš 23 povezane
Kuzmanović odgovorio Milojeviću: Normalno je da podržim tim za koji sam igrao četiri godine
Danas pre 30 minutajoš 18 povezanih
Dačić o ubistvu u Leskovcu: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih