Povezane vesti
Uzela mi je sve pare, imam tezgu na pijaci! Kristijan Golubović o odnosu sa bivšom ženom i novom poslu
Mondo 04.01.2022
Kristijan Golubvić i Kristina Spalević već neko vreme su na meti hejtera, koji ih prozivaju zbog njihovog posla na pijaci. Kristijan Golubvić i Kristina Spalević već neko vreme su na meti hejtera, koji ih prozivaju zbog njihovog posla na pijaci. Bivši… »
"Uzela mi je sve pare i nekretnine": Bivši robijaš progovorio o odnosu sa bivšom ženom i novom biznisu: "To je pošten posao"!…
Blic 04.01.2022
Bivši robijaš Kristijan Golubović otkrio je da je bivšoj supruzi Ivani uputio kontra tužbu, ali i da mu je stiglo rešenje o plaćanju mesečne alimentacije za ćerku Veru u iznosu od 18.000 dinara. - Ivana je mene tužila, odjavila me sa adrese na kvarno… »
Vesti dana »
NIS dobio licencu OFAK-a do 23. januara, javljaju mediji, ali još nema potvrde Vašingtona
BBC News pre 50 minutajoš 46 povezanih
Najmanje 40 mrtvih, 115 povređenih: Održana konferencija povodom tragedije u Švajcarskoj: "Imamo hipoteze o uzroku požara"
Blic pre 0 minutajoš 29 povezanih
EU započela prekogranično oporezivanje ugljenika, naplata karbonskih taksi od danas i u Srbiji
RTV pre 10 minutajoš 29 povezanih
"Proslava se pretvorila u noćnu moru": Požar u skijalištu u Švajcarskoj, poginule desetine ljudi, preko 100 povređenih
NIN pre 35 minutajoš 86 povezanih