Povezane vesti
Uzela mi je sve pare, imam tezgu na pijaci! Kristijan Golubović o odnosu sa bivšom ženom i novom poslu
Mondo 04.01.2022
Kristijan Golubvić i Kristina Spalević već neko vreme su na meti hejtera, koji ih prozivaju zbog njihovog posla na pijaci. Kristijan Golubvić i Kristina Spalević već neko vreme su na meti hejtera, koji ih prozivaju zbog njihovog posla na pijaci. Bivši… »
"Uzela mi je sve pare i nekretnine": Bivši robijaš progovorio o odnosu sa bivšom ženom i novom biznisu: "To je pošten posao"!…
Blic 04.01.2022
Bivši robijaš Kristijan Golubović otkrio je da je bivšoj supruzi Ivani uputio kontra tužbu, ali i da mu je stiglo rešenje o plaćanju mesečne alimentacije za ćerku Veru u iznosu od 18.000 dinara. - Ivana je mene tužila, odjavila me sa adrese na kvarno… »
Vesti dana »

Veliki požar kod Novog Sada: Vatra gutala fabriku i salaš, vatrogasci sprečili širenje plamena (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 2 satajoš 35 povezanih

Studenti Pravnog fakulteta ušli na Filozofski u Novom Sadu, stigla interventna i tri marice
N1 Info pre 12 minutajoš 57 povezanih

Zvezdi doneo titulu i Evroligu, sada je opet tu: Novi početak crveno-belih sa Milanom Tomićem
Mondo pre 3 satajoš 28 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 7 satijoš 32 povezane