Povezane vesti
Uzela mi je sve pare, imam tezgu na pijaci! Kristijan Golubović o odnosu sa bivšom ženom i novom poslu
Mondo 04.01.2022
Kristijan Golubvić i Kristina Spalević već neko vreme su na meti hejtera, koji ih prozivaju zbog njihovog posla na pijaci. Kristijan Golubvić i Kristina Spalević već neko vreme su na meti hejtera, koji ih prozivaju zbog njihovog posla na pijaci. Bivši… »
"Uzela mi je sve pare i nekretnine": Bivši robijaš progovorio o odnosu sa bivšom ženom i novom biznisu: "To je pošten posao"!…
Blic 04.01.2022
Bivši robijaš Kristijan Golubović otkrio je da je bivšoj supruzi Ivani uputio kontra tužbu, ali i da mu je stiglo rešenje o plaćanju mesečne alimentacije za ćerku Veru u iznosu od 18.000 dinara. - Ivana je mene tužila, odjavila me sa adrese na kvarno… »
Vesti dana »

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 0 minutajoš 58 povezanih

Nižu se hitna upozorenja RHMZ! Oblaci se upravo premeštaju ka ovom delu Srbije: Biće intenzivno, tući će i grad (foto)
Blic pre 5 minutajoš 45 povezanih

Jake scene na dočeku šampiona Evrope na aerodromu: Čović i Miličić nasmejani, baklje ispratile Orliće
Telegraf pre 35 minutajoš 28 povezanih

Zelenski u Vašington vodi "tešku artiljeriju": Ovi lideri će prisustvovati sudbonosnom sastanku sa Trampom, danas samit Koalicije voljnih
Blic pre 5 minutajoš 188 povezanih

BLOG UŽIVO Privedena četiri studenta iz Niša, skupovi širom Srbije, komandir izdao naredbu da svi policajci stave fantomke
Nova pre 5 minutajoš 16 povezanih