Povezane vesti

"Klub u kojem su bili Splićani ne zove se Gotik!" Menadžerka objasnila i zašto nema snimaka

"Klub u kojem su bili Splićani ne zove se Gotik!" Menadžerka objasnila i zašto nema snimaka

Mondo 04.01.2022
Kamere nisu mogle da snime Mateja i Splićane unutar kluba jer još uvek ne funcionišu. Klub je tek nedavno počeo sa radom. Kamere nisu mogle da snime Mateja i Splićane unutar kluba jer još uvek ne funcionišu. Klub je tek nedavno počeo sa radom… »
Oglasila se menadžerka - ispričala šta se dešavalo u klubu: "Nije tačno da je obezbeđenje reagovalo, unutra nema kamera"

Oglasila se menadžerka - ispričala šta se dešavalo u klubu: "Nije tačno da je obezbeđenje reagovalo, unutra nema kamera"

Mondo 04.01.2022
Menadžerka kluba "Gotik" je otkrila novinarima Jutarnjeg lista da klub nema kamere. Pored toga, rekla je da se Matej sa društvom dobro zabavljao i obezbeđenje nije reagovalo. Menadžerka kluba "Gotik" je otkrila novinarima Jutarnjeg lista da klub nema… »
"4 Flaše viskija i 6 flaša vina": Očevidac iz "Gotika": Kobne noći su mladi Splićani u društvu mateja periša obilno…

"4 Flaše viskija i 6 flaša vina": Očevidac iz "Gotika": Kobne noći su mladi Splićani u društvu mateja periša obilno…

Blic 04.01.2022
Mladi Splićani u čijem društvu se Matej Periš (27) provodio u klubu "Gotik" u Beton hali kobne noći između 30. i 31. decembra, kada je nestao oko 2.30 sati ujutru, te večeri su bili odlično raspoloženi i obilno su naručivali flaše alkoholnih… »
"Kako je došao u stanje da bude izvan: Sebe... Ne znam" Otac Mateja Periša o ponašanju sina na nadzornim kamerama: "On je…

"Kako je došao u stanje da bude izvan: Sebe... Ne znam" Otac Mateja Periša o ponašanju sina na nadzornim kamerama: "On je…

Blic 04.01.2022
"Iskreno da vam kažem, ne znam više. Moj sin je povučen, sportista... Ne znam kako je došlo do onoga da je izvan sebe što se vidi na nadzornim kamerama", izjavio je danas Nenad Periš, otac nestalog Mateje, mladića iz Splita. On je pokušao da… »
"Ne znam kako je došlo do toga da bude izvan sebe" Otac Mateja Periša pokušao da objasni ponašanje svog sina!

"Ne znam kako je došlo do toga da bude izvan sebe" Otac Mateja Periša pokušao da objasni ponašanje svog sina!

Mondo 04.01.2022
Nenad Periš se ponovo oglasio povodom nestanka njegovog sina. Nenad Periš se ponovo oglasio povodom nestanka njegovog sina. Matej Periš (27) koji je došao za novogodišnje praznike sa društvom u Beograd nestao je u noći između 30. i 31. decembra… »
"Dugo je trčao jer je mislio da će, ako je pio alkohol, za sat vremena doći sebi": Bivši inspektor za otmice i iznude o…

"Dugo je trčao jer je mislio da će, ako je pio alkohol, za sat vremena doći sebi": Bivši inspektor za otmice i iznude o…

Blic 04.01.2022
Za Splićaninom Matejem Perišem intenzivno se traga već pet dana, a u potragu su se danas uključili i pripadnici ronilačke jedinice Žandarmerije. Na Sava promenadi okupljenima se obratio i bivši inspektor za otmice i iznude Slobodan Mišković. On… »
Pojavio se nov snimak nestalog mateja: Kamere snimile kako istračava iz kluba (video)

Pojavio se nov snimak nestalog mateja: Kamere snimile kako istračava iz kluba (video)

Blic 04.01.2022
Peti dan nastavka potrage za nestalim Splićaninom u Beogradu pojavio se najnoviji snimak. Informer je došao u posed ekskluzivnog snimka ispred kluba "Gotik" u kom je poslednji put viđen Matej Periš (27). Kako se na snimku može videti, Matej je… »
Peti dan potrage za nestalim mladićem iz Splita: Ronioci pretražuju Savu /video/

Peti dan potrage za nestalim mladićem iz Splita: Ronioci pretražuju Savu /video/

Sputnik 04.01.2022
Ronioci pretražuju deo reke Save ispred restorana "Sava Nova" kod starog Tramvajskog mosta, na mestu gde se sumnja da je nestali Splićanin Matej Periš skočio u vodu. U potrazi za nestalim mladićem neprekidno učestvuju pripadnici svih nadležnih… »
Zašto je mobilni odmah prestao da radi: Oglasio se bivši inspektor - Matej je dugo trčao, ovo je jedino logično

Zašto je mobilni odmah prestao da radi: Oglasio se bivši inspektor - Matej je dugo trčao, ovo je jedino logično

Mondo 04.01.2022
Pojavila su se dva nova snimka na kojima se navodno vidi kako mladić Matej Periš (27) istrčava iz beogradskog kluba "Gotik", a potom ulazi u reku Savu. Pojavila su se dva nova snimka na kojima se navodno vidi kako mladić Matej Periš (27) istrčava iz… »
Fotografije i snimci potrage u Savi: Ronioci ne odustaju, na reci brodići, policija na šetalištu

Fotografije i snimci potrage u Savi: Ronioci ne odustaju, na reci brodići, policija na šetalištu

Telegraf 04.01.2022
Akcija potrage juče se intenzivirala. Danas su se pojavila dva nova snimka na kojima se navodno vidi kako mladić Matej Periš (27) istrčava iz beogradskog kluba "Gotik", a potom ulazi u reku Savu. Sa lica mesta na kom je navodno nestao, danas nam… »

Vesti dana »