Povezane vesti
Haos kod Hrvata: Dve najveće zvezde pozitivne na koronavirus
Nova 04.01.2022
Hrvatski rukometaši Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić pozitivni su na koronavirus, objavio je Hrvatski rukometni savez. Iako se pripreme hrvatske muške seniorske reprezentacije za Evropsko prvenstvo odvijaju uz najstrože epidemiološke mere, koronavirus se… »
Šok za Hrvatsku: Dva najbolja rukometaša "kauboja" pozitivni na korona virus i to pred sam start Evropskog prvenstva
Sportal blic 04.01.2022
Problemi i za pred put na . Naime, pozitivni na korona virus su dva najbolja igrača "kauboja" i . Do početka Evropskog prvenstva za Hrvate ostalo je osam dana, a u prvom kolu protivnik će im biti Francuska, a u grupi su još sa selekcijama Srbije i… »
I Hrvati u problemu pred Srbiju! Pozitivni i vođa tima i zvezda Barselone - da li će obojica ići na euro?
Mondo 04.01.2022
"Kauboji" u velikom problemu. Sada trče trku sa vremenom. "Kauboji" u velikom problemu. Sada trče trku sa vremenom. Korona je ušla i u reprezentaciju Hrvatske, pa su zaraženi iskusni predvodnik ekipe Domagoj Duvnjak (33), kao i as Barselone, Luka… »
Vesti dana »
PSG: Javnost mora da dobije odgovore o odluci VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića
Nova pre 1 satjoš 34 povezane
(Foto) Prizor kao da je pala atomska bomba! Ovako izgleda mesto požara gde su odjekivale detonacije kod Beograda: Kamion izgoreo do neprepoznatljivosti
Blic pre 1 satjoš 41 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom jačeg naoblačenja i grmljavinskih nepogoda
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 37 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
RTV pre 35 minutajoš 24 povezane
Pobunjeni univerzitet predao Ustavnom sudu inicijativu za ocenu ustavnosti sistema SPIRI
Radio 021 pre 3 satajoš 12 povezanih