Povezane vesti
Eriksen: Želim da igram na Svetskom prvenstvu
Radio sto plus 04.01.2022
Danski fudbaler Kristijan Eriksen rekao je danas da želi da se vrati na teren i da mu je cilj da zaigra na Svetskom prvenstvu u Kataru. Ovaj 29-godišnji fudbaler nije igrao otkako je 12. juna doživeo srčani udar na terenu tokom utakmice protiv Finske na… »
Bio sam mrtav 5 minuta, a SAD hoću na svetsko prvenstvo: Eriksenova poruka da se naježiš - Moje srce nije problem!
Mondo 04.01.2022
Danac ne odustaje od Mundijala u Kataru. Danac ne odustaje od Mundijala u Kataru. Kristijan Eriksen (29) je u junu 2021. doživeo srčani udar, igrajući na Evropskom prvenstvu, ali već u novembru 2022. - mogao bi da zaigra na Svetskom prvenstvu! Danski… »
Vesti dana »
Temperatura pada na 0°C, a očekuju se i pahulje snega: Od ovog datuma ponovo nam se vraća leto
Telegraf pre 4 satijoš 41 povezana
Jelača se ne seća sastanka sa ministrom, Selaković negira, a Vasić sumnja u sopstveni iskaz: Ivanović se pridružio saradnicima sa optuženičke klupe u slučaju Generalštab
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Student o napadima na nosioce liste: Diskreditacija je nešto čime se oni bave već 14 godina
Glas Zaječara pre 6 satijoš 13 povezanih
Tramp "zaključao" vrata Bele kuće za tri velika medija: CNN, Politiko i MS NOW spremaju tužbu
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih
"Imam posebne emocije", Viki o Stojinom sinu koji se takmiči u Pinkovim zvezdama: Evo da li bi mu bila mentorka
Telegraf pre 3 minutajoš 20 povezanih