Povezane vesti
Lažna dojava o sumnjivom vozilu na autobuskoj stanici u Prištini
RTS 05.01.2022
Na Autobuskoj stanici u Prištini počelo je kretanje autobusa nakon lažne uzbune o eksplozivnoj napravi. Policija na licu mesta nije pronašla ništa sumnjivo, pa je napustila zgradu stanice i prostor oko nje. Policija je ranije danas evakuisala putnike i… »
Lažna dojava o bombi na autobuskoj stanici u Prištini
RTV 05.01.2022
PRIŠTINA - Policija je evakuisala putnike i zaposlene na glavnoj autobuskoj stanici u Prištini, nakon dojave o postavljenoj eksplozivnoj napravi, ali se ispostavilo da je dojava bila lažna. Iz policije je saopšteno da je oko 8.30 nepoznata osoba u… »
Pozvao autobusku stanicu u Prištini i rekao da je postavio bombu
Nova 05.01.2022
Policija je evakuisala putnike i zaposlene na glavnoj autobuskoj stanici u Prištini, nakon dojave o postavljenoj eksplozivnoj napravi, ali se ispostavilo da je dojava bila lažna. Iz policije je saopšteno da je oko 8.30 nepoznata osoba u telefonskom… »
Vesti dana »
Aneli Ahmić grca u suzama nakon finala Elite 9: "Ja sam zaslužila prvo mesto" Evo šta kaže na Stanijin plasman, razotkrila Durdžiće: Pljuvali su me godinama...
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih
(Video) Šok u finalu Elite 9 Aneli Ahmić niko nije sačekao, briznula u plač: "Teško mi je", evo kod koga je provela noć - dotakla se Maje i Asmina
Blic pre 10 minutajoš 13 povezanih
Danas oblačno i nestabilno vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom
RTV pre 2 satajoš 9 povezanih
Novi udar na Iran, sve zbog nafte: Na meti komandni centri i lanseri raketa, vojska objavila detalje
Večernje novosti pre 40 minutajoš 8 povezanih