Povezane vesti
"Pronađeni su neki tragovi": Spasilac objavio podatke koji mogu da otkriju gde je Matej periš ušao u vodu: "Zbog toga…
Blic 05.01.2022
Potraga za nestalim Splićaninom Matejom Perišem (27) ušla je u sedmi dan, a ronioci pretražuju Savu u nadi da će naići na bilo kakav trag koji će pomoći u istrazi Darko Kovačević iz Mreža za opasnost Srbije rekao je da su detaljnom potragom… »
Četiri pitanja za MUP o nestanku Mateja Periša koja su ostala bez odgovora
Nova 05.01.2022
Ko su momak i devojka koji su snimljeni kako trče Travničkom ulicom u beogradskoj Savamali neposredno nakon što je u kontra smeru protrčao navodno nestali Splićanin Matej Periš, zašto Matej trči... samo su neka od pitanja koja su otovorili snimci… »
Čekam da odemo zajedno kući ako je živ! Otac nestalog Splićanina ne gubi nadu: Nisu mi rekli zašto im treba moj DNK!
Kurir 05.01.2022
- Ne želim da smetam policiji, oni rade posao najbolje što znaju. Hvala srpskoj policiji, veoma su se angažovali. Nisu mi dali objašnjenje za DNK, samo su me zvali. Iskreno ne znam zbog čega, nisam ni pitao. Sigurno postoje neki forenzičarski… »
Novi vapaj očajnog oca Mateja periša: Nije važno kako se ja osećam, važno je samo šta mi je sa sinom
Kurir 05.01.2022
"Video sam da se pojavljuju neke dezinformacije kada je u pitanju nestanak mog sina. Samo MUP Srbije daje informacije koje su tačne, a laži koje izlaze... Svako ima svoj put", kaže Nenad Periš, otac Mateja (27) mladića iz Splita za kojim se traga… »
Ambasador o potrazi za Matejem: Tragedija otkrila dobro lice ovog grada
Nova 05.01.2022
Ambasador Hrvatske u Beogradu Hidajet Biščević danas je održao konferenciju za medije na kojoj je govorio o nestalom Splićaninu Mateju Perišu i sastanku sa njegovim ocem Nenadom, koji je doputovao pre tri dana kako bi učestvovao u potrazi… »
"Pokušajte da shvatite moj vapaj": Otac Mateja Periša nastavlja potragu za sinom: "u celoj tragediji shvatio je dobro lice…
Blic 05.01.2022
Hidajet Biščević, veleposlanik RH u Srbiji, razgovarao je s novinarima nakon sastanka s Nenadom Perišem, ocem Mateja Periše koji je nestao u Beogradu 30. decembra nakon što je izašao iz kluba "Gotik" oko 2.30 časova. - Sat vremena sam bio s ocem… »
Otac nestalog mateje dao DNK: "Plašim se da mi sin više nije živ"
Blic 05.01.2022
Nenad Periš, otac nestalog mladića iz Splita Mateja Periša, otkrio je hrvatskim medijima da je dao uzorak zbog DNK analize i da strahuje da njegov sin više nije živ. Znam da rade sve što treba, ja ni ne ulazim u sve te razgovore, sve detalje koji… »
Oglasio se taksista koga je Matej zaustavio u noći kad je nestao
Nova 05.01.2022
Nenad, otac Mateje iz Splita za kojim se već danima traga u Beogradu, otkrio je hrvatskim medijima da ga je srpska policija obavestila o tome da je taksista koji nije pustio Mateja u vozilo pronađen. Kako navode hrvatski mediji, taksista je obrazložio… »
Otac nestalog Mateja dao uzorak DNK: Strahujem da moj sin više nije živ
Nova 05.01.2022
Nenad Periš, otac nestalog mladića iz Splita Mateja Periša, otkrio je hrvatskim medijima da je dao uzorak zbog DNK analize i da strahuje da njegov sin više nije živ. „Znam da rade sve što treba, ja ni ne ulazim u sve te razgovore, sve detalje koji… »
Pronađen taksista kojeg je zaustavio Matej! Evo o čemu su razgovarali i što ga nije primio u vozilo
Mondo 05.01.2022
Taksista je rekao da se seća mladića iz Karađorđeve ulice. Taksista je rekao da se seća mladića iz Karađorđeve ulice. Kako saznaju beogradski mediji, beogradska policija pronašla je i saslušala taksistu kojeg je zaustavio nestali Matej. Taksista… »
Otac nestalog Mateja na ivici suza: Samo želim da mi nađu sina! Zahvalan i predsedniku! Ako iko može nešto da uradi, to je…
Kurir 05.01.2022
BEOGRAD - Nenad Periš, otac mladića koji je nestao u Beogradu, Mateja Periša, dao je izjavu za medije uoči sastanka kod Ambasade Republike Hrvatske u Beogradu, u kojoj još jednom moli za pomoć u pronalasku svog sina. Komentarisao je i odnos s MUP-om… »
Otac nestalog mladića otkrio: Policija pronašla taksistu sa snimka
Nova 05.01.2022
"Ja još uvek vjerujem da je Matej živ i sve dok me neko ne uveri u suprotno tako ću se i ponašati. Iako, što vreme više prolazi umanjuje mi taj osjećaj da je još uvek živ i da je tu negde. Stalno proveravam je li njegov mobilni uključen ili ne… »
Pronađen BG TAKSISTA sa snimka, zna se šta je rekao mateju! Otac Splićanina otkriva i kaže: Ja još verujem da mi je sin…
Kurir 05.01.2022
Govorio mi je: Tata, Beograd je super... Otišao je i sad smo tu gde smo. Kao da sam imao neki predosećaj... BEOGRAD - Nisam bio za opciju da ide. On je govorio: 'Tata, Beograd je super'. Otišao je i sad smo tu gde jesmo. Kao da sam imao neki… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Vozač BMW-a se zaleteo vozilom na okupljene u Novom Sadu, pa bežao od građana. Srbija stala na 29 minuta
Nova pre 10 minutajoš 44 povezane
VIDEO: Poljoprivrednici blokiraju ulicu u Bogatiću: Izgleda da su traktori najopasnija stvar
Radio 021 pre 4 satijoš 8 povezanih
Prelević: Objavljivanje dokumenata studenata je „novi nivo ludila vlasti“
Danas pre 23 minutajoš 7 povezanih
Kurir televizija uživo sa Cetinja: Progovorila učiteljica ubijenog Otaševića! Meštani besni: Svako nosi oružje, a nema kontrole! (video)
Kurir pre 16 minutajoš 22 povezane