Повезане вести

"Пронађени су неки трагови": Спасилац објавио податке који могу да открију где је Матеј периш ушао у воду: "Због тога…

"Пронађени су неки трагови": Спасилац објавио податке који могу да открију где је Матеј периш ушао у воду: "Због тога…

Блиц 05.01.2022
Потрага за несталим Сплићанином Матејом Перишем (27) ушла је у седми дан, а рониоци претражују Саву у нади да ће наићи на било какав траг који ће помоћи у истрази Дарко Ковачевић из Мрежа за опасност Србије рекао је да су… »
Четири питања за МУП о нестанку Матеја Периша која су остала без одговора

Четири питања за МУП о нестанку Матеја Периша која су остала без одговора

Нова 05.01.2022
Ко су момак и девојка који су снимљени како трче Травничком улицом у београдској Савамали непосредно након што је у контра смеру протрчао наводно нестали Сплићанин Матеј Периш, зашто Матеј трчи... само су нека од питања која су… »
Чекам да одемо заједно кући ако је жив! Отац несталог Сплићанина не губи наду: Нису ми рекли зашто им треба мој ДНК!

Чекам да одемо заједно кући ако је жив! Отац несталог Сплићанина не губи наду: Нису ми рекли зашто им треба мој ДНК!

Курир 05.01.2022
- Не желим да сметам полицији, они раде посао најбоље што знају. Хвала српској полицији, веома су се ангажовали. Нису ми дали објашњење за ДНК, само су ме звали. Искрено не знам због чега, нисам ни питао. Сигурно постоје неки… »
Нови вапај очајног оца Матеја периша: Није важно како се ја осећам, важно је само шта ми је са сином

Нови вапај очајног оца Матеја периша: Није важно како се ја осећам, важно је само шта ми је са сином

Курир 05.01.2022
"Видео сам да се појављују неке дезинформације када је у питању нестанак мог сина. Само МУП Србије даје информације које су тачне, а лажи које излазе... Свако има свој пут", каже Ненад Периш, отац Матеја (27) младића из Сплита… »
Амбасадор о потрази за Матејем: Трагедија открила добро лице овог града

Амбасадор о потрази за Матејем: Трагедија открила добро лице овог града

Нова 05.01.2022
Амбасадор Хрватске у Београду Хидајет Бишчевић данас је одржао конференцију за медије на којој је говорио о несталом Сплићанину Матеју Перишу и састанку са његовим оцем Ненадом, који је допутовао пре три дана како би учествовао… »
"Покушајте да схватите мој вапај": Отац Матеја Периша наставља потрагу за сином: "у целој трагедији схватио је добро лице…

"Покушајте да схватите мој вапај": Отац Матеја Периша наставља потрагу за сином: "у целој трагедији схватио је добро лице…

Блиц 05.01.2022
Хидајет Бишчевић, велепосланик РХ у Србији, разговарао је с новинарима након састанка с Ненадом Перишем, оцем Матеја Перише који је нестао у Београду 30. децембра након што је изашао из клуба "Готик" око 2.30 часова. - Сат… »
Отац несталог матеје дао ДНК: "Плашим се да ми син више није жив"

Отац несталог матеје дао ДНК: "Плашим се да ми син више није жив"

Блиц 05.01.2022
Ненад Периш, отац несталог младића из Сплита Матеја Периша, открио је хрватским медијима да је дао узорак због ДНК анализе и да страхује да његов син више није жив. Знам да раде све што треба, ја ни не улазим у све те разговоре… »
Огласио се таксиста кога је Матеј зауставио у ноћи кад је нестао

Огласио се таксиста кога је Матеј зауставио у ноћи кад је нестао

Нова 05.01.2022
Ненад, отац Матеје из Сплита за којим се већ данима трага у Београду, открио је хрватским медијима да га је српска полиција обавестила о томе да је таксиста који није пустио Матеја у возило пронађен. Како наводе хрватски медији… »
Отац несталог Матеја дао узорак ДНК: Страхујем да мој син више није жив

Отац несталог Матеја дао узорак ДНК: Страхујем да мој син више није жив

Нова 05.01.2022
Ненад Периш, отац несталог младића из Сплита Матеја Периша, открио је хрватским медијима да је дао узорак због ДНК анализе и да страхује да његов син више није жив. „Знам да раде све што треба, ја ни не улазим у све те… »
Отац несталог Матеја на ивици суза: Само желим да ми нађу сина! Захвалан и председнику! Ако ико може нешто да уради, то је МУП…

Отац несталог Матеја на ивици суза: Само желим да ми нађу сина! Захвалан и председнику! Ако ико може нешто да уради, то је МУП…

Курир 05.01.2022
БЕОГРАД - Ненад Периш, отац младића који је нестао у Београду, Матеја Периша, дао је изјаву за медије уочи састанка код Амбасаде Републике Хрватске у Београду, у којој још једном моли за помоћ у проналаску свог сина. Коментарисао… »
Пронађен таксиста којег је зауставио Матеј! Ево о чему су разговарали и што га није примио у возило

Пронађен таксиста којег је зауставио Матеј! Ево о чему су разговарали и што га није примио у возило

Мондо 05.01.2022
Таксиста је рекао да се сећа младића из Карађорђеве улице. Таксиста је рекао да се сећа младића из Карађорђеве улице. Како сазнају београдски медији, београдска полиција пронашла је и саслушала таксисту којег је зауставио нестали… »
Отац несталог младића открио: Полиција пронашла таксисту са снимка

Отац несталог младића открио: Полиција пронашла таксисту са снимка

Нова 05.01.2022
"Ја још увек вјерујем да је Матеј жив и све док ме неко не увери у супротно тако ћу се и понашати. Иако, што време више пролази умањује ми тај осјећај да је још увек жив и да је ту негде. Стално проверавам је ли његов мобилни… »
Пронађен БГ ТАКСИСТА са снимка, зна се шта је рекао матеју! Отац Сплићанина открива и каже: Ја још верујем да ми је син жив…

Пронађен БГ ТАКСИСТА са снимка, зна се шта је рекао матеју! Отац Сплићанина открива и каже: Ја још верујем да ми је син жив…

Курир 05.01.2022
Говорио ми је: Тата, Београд је супер... Отишао је и сад смо ту где смо. Као да сам имао неки предосећај... БЕОГРАД - Нисам био за опцију да иде. Он је говорио: 'Тата, Београд је супер'. Отишао је и сад смо ту где јесмо. Као да… »

Вести дана »