Повезане вести

"Видео сам обезбеђење како 'износи' двојицу младића": Најновији детаљи инцидента у Готику - били су онеспособљени

"Видео сам обезбеђење како 'износи' двојицу младића": Најновији детаљи инцидента у Готику - били су онеспособљени

Мондо 05.01.2022
Београђанин који је био гост у клубу Готик у Бетон Хали у ноћи када је у њему последњи пут виђен Матеј Периш (27) из Сплита каже да се сећа да је избио мањи инцидент. Београђанин који је био гост у клубу Готик у Бетон Хали у… »
"Није битно шта ја осећам, већ матеј": Отац несталог младића из Сплита за "Блиц": "Пуно је дезинформација, а само истином ћемо…

"Није битно шта ја осећам, већ матеј": Отац несталог младића из Сплита за "Блиц": "Пуно је дезинформација, а само истином ћемо…

Блиц 05.01.2022
- Видео сам да се појављују неке дезинформације када је у питању нестанак мог сина. Само МУП Србије даје информације које су тачне, а лажи које излазе... Свако има свој пут... - каже за “Блиц” Ненад Периш, отац Матеја (27)… »
Појавиле су се бројне дезинформације: Матејев отац открио шта је најважније, а ево које детаље није хтео да коментарише

Појавиле су се бројне дезинформације: Матејев отац открио шта је најважније, а ево које детаље није хтео да коментарише

Мондо 05.01.2022
Матејев отац Ненад Периш је након шест дана ишчекивања указао на то да је и даље најважнији Матеј и да се он пронађе. Матејев отац Ненад Периш је након шест дана ишчекивања указао на то да је и даље најважнији Матеј и да се… »
"Покушајте да схватите мој вапај": Отац Матеја Периша наставља потрагу за сином: "у целој трагедији схватио је добро лице…

"Покушајте да схватите мој вапај": Отац Матеја Периша наставља потрагу за сином: "у целој трагедији схватио је добро лице…

Блиц 05.01.2022
Хидајет Бишчевић, велепосланик РХ у Србији, разговарао је с новинарима након састанка с Ненадом Перишем, оцем Матеја Перише који је нестао у Београду 30. децембра након што је изашао из клуба "Готик" око 2.30 часова. - Сат… »
"Матејеви пријатељи су ми рекли да јесу мешали вино, пиво, виски и ракију. Ја момцима верујем": Отац несталог Матеја о…

"Матејеви пријатељи су ми рекли да јесу мешали вино, пиво, виски и ракију. Ја момцима верујем": Отац несталог Матеја о…

Блиц 05.01.2022
Ненад Периш у потрази са сином обишао је све локације, погледао снимке, а разговарао је и са синовим пријатељима који су му испричали да су те вечери пре нестанка мешали вино, ракију, пиво и виски. У Београду шести дан траје… »
За овим шанком су седели Матеј и његови другови: Менаџерка клуба "Готик": "Није било стварно никаквих проблема с њима…

За овим шанком су седели Матеј и његови другови: Менаџерка клуба "Готик": "Није било стварно никаквих проблема с њима…

Блиц 05.01.2022
Хрватки медији ушли су у клуб у којем је са својим друштвом боравио нестали Сплићанин Матеј Периш, а на фотграфијама се може вдиети шанк за којим су се проводили. - Није било стварно никаквих проблема с њима. Омладина као… »

Вести дана »