Повезане вести
"Видео сам обезбеђење како 'износи' двојицу младића": Најновији детаљи инцидента у Готику - били су онеспособљени
Мондо 05.01.2022
Београђанин који је био гост у клубу Готик у Бетон Хали у ноћи када је у њему последњи пут виђен Матеј Периш (27) из Сплита каже да се сећа да је избио мањи инцидент. Београђанин који је био гост у клубу Готик у Бетон Хали у… »
"Није битно шта ја осећам, већ матеј": Отац несталог младића из Сплита за "Блиц": "Пуно је дезинформација, а само истином ћемо…
Блиц 05.01.2022
- Видео сам да се појављују неке дезинформације када је у питању нестанак мог сина. Само МУП Србије даје информације које су тачне, а лажи које излазе... Свако има свој пут... - каже за “Блиц” Ненад Периш, отац Матеја (27)… »
Појавиле су се бројне дезинформације: Матејев отац открио шта је најважније, а ево које детаље није хтео да коментарише
Мондо 05.01.2022
Матејев отац Ненад Периш је након шест дана ишчекивања указао на то да је и даље најважнији Матеј и да се он пронађе. Матејев отац Ненад Периш је након шест дана ишчекивања указао на то да је и даље најважнији Матеј и да се… »
"Покушајте да схватите мој вапај": Отац Матеја Периша наставља потрагу за сином: "у целој трагедији схватио је добро лице…
Блиц 05.01.2022
Хидајет Бишчевић, велепосланик РХ у Србији, разговарао је с новинарима након састанка с Ненадом Перишем, оцем Матеја Перише који је нестао у Београду 30. децембра након што је изашао из клуба "Готик" око 2.30 часова. - Сат… »
"Матејеви пријатељи су ми рекли да јесу мешали вино, пиво, виски и ракију. Ја момцима верујем": Отац несталог Матеја о…
Блиц 05.01.2022
Ненад Периш у потрази са сином обишао је све локације, погледао снимке, а разговарао је и са синовим пријатељима који су му испричали да су те вечери пре нестанка мешали вино, ракију, пиво и виски. У Београду шести дан траје… »
За овим шанком су седели Матеј и његови другови: Менаџерка клуба "Готик": "Није било стварно никаквих проблема с њима…
Блиц 05.01.2022
Хрватки медији ушли су у клуб у којем је са својим друштвом боравио нестали Сплићанин Матеј Периш, а на фотграфијама се може вдиети шанк за којим су се проводили. - Није било стварно никаквих проблема с њима. Омладина као… »
Вести дана »
Вучић: Са Фон дер Лајен и Коштом о евроинтеграцијама и енергетској безбедности Србије
Бета пре 33 минутајош 43 повезане
Преминула жена (79) тешко повређена у удесу на Матејевачком путу
Нишке вести пре 58 минутајош 27 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 18 минутајош 34 повезане
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних