Povezane vesti
„Amerika je velika sila, ali su i lažovi“: Dodik o sankcijama
Sputnik 05.01.2022
Sankcije su direktno mešanje u unutrašnja pitanja Republike Srpske i BiH, izjavio je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. On je poručio da bi, ukoliko bi SAD uvele sankcije Republici Srpskoj, to značilo i odluku o njenoj samostalnosti… »
Ako me ubiju, to su uradili Amerikanci i Britanci: Milorad Dodik izjavom šokirao javnost!
Kurir 05.01.2022
Predsednik SNSD je rekao da je tačno da se suprostavlja Ustavnom sudu BiH, jer je on davno trebalo da funkcioniše bez stranaca. " Zamislite da SAD mene optuže da učestvujem u korupciji na Zapadnom Balkanu. Ti isti Amerikanci su mi ranije pokazivali… »
Američki ambasador u BiH: „Ovo je upozorenje, nastavićemo“
Sputnik 05.01.2022
Američki ambasador u BiH Erik Nelson izjavio je danas da se uvođenjem sankcija SAD srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku „ističe posvećenost američke administracije Zapadnom Balkanu“ i „pozivaju na odgovornost oni koji podrivaju… »
Milorad Dodik o američkim sankcijama: Njih je izlobiralo nekoliko američkih službenika koji ne dele viziju BiH kakvu ja imam
Kurir 05.01.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je da je odluka SAD o uvođenju sankcija njemu i Alternativnoj televiziji (ATV) iz Banjaluke toliko besmislena da ne zna ni kako bi je komentarisao, a da zvuči suvislo, i poručio da se grdno varaju… »
Dodik: Odluka SAD o uvođenju sankcija je besmislena
N1 Info 05.01.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je odluka SAD o uvođenju sankcija njemu i banjalučkoj Alternativnoj televiziji (STV) "toliko besmislena" da ne zna kako bi je komentarisao. „Možda je prvo što pada u oči vreme kada se ova… »
Dodik: Ako misle da će me ovako disciplinovati, grdno se varaju
Al Jazeera 05.01.2022
Nisam izabran da zastupam američke, već interese naroda Republike Srpske, rekao je Dodik o američkim sankcijama. „Ako misle da će me ovako disciplinovati, grdno se varaju. Tek sada dobivam novi motiv da se borim za prava koja su nam oduzeta 26… »
Dodik se oglasio povodom sankcija: "Nisam biran da bih zastupao američke, već interese naroda Srpske"
Blic 05.01.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da odluka SAD o uvođenju sankcija njemu i ATV-u je toliko besmislena da ne zna ni kako bi je komentarisao, a da zvuči suvislo. - Možda je prvo što pada u oči vreme kada se ova odluka… »
„Ako misle da će me ovako disciplinovati grdno se varaju“: Dodik o američkim sankcijama
Sputnik 05.01.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je, povodom odluke SAD o uvođenju sankcija njemu i banjalučkoj Alternativnoj televiziji, da on nije biran da bi zastupao američke, već interese naroda Srpske. „Ako misle da će me ovako… »
Dodik se oglasio povodom sankcija: "Nisam biran da bih zastupao američke, već interese naroda Srpske"
Blic 05.01.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da odluka SAD o uvođenju sankcija njemu i ATV-u je toliko besmislena da ne zna ni kako bi je komentarisao, a da zvuči suvislo. - Možda je prvo što pada u oči vreme kada se ova odluka… »
Oglasio se Dodik posle odluke o sankcijama SAD
Vesti online 05.01.2022
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da odluka SAD o uvođenju sankcija njemu i ATV-u je toliko besmislena da ne zna ni kako bi je komentarisao, a da zvuči suvislo. – Možda je prvo što pada u oči vreme kada se ova odluka… »
Dodik: Opet sam kažnjen, a da ne znam zašto
Slobodna Evropa 05.01.2022
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je za novinsku agenciju SRNA da je odluka Sjedinjenih Američkih Država (SAD) o uvođenju sankcija njemu i Alternativnoj Televizijii (ATV) ''toliko… »
Dodik odgovorio na sramne američke sankcije! "Ako misle da će me ovako disciplinovati grdno se varaju"
Večernje novosti 05.01.2022
Foto S. Mišljenović - Možda je prvo što pada u oči vreme kada se ova odluka saopštava, dakle u predvečerje najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića. Istorijski smo kao narod napadani baš na velike praznike i znam da oni koji stoje iza ove… »
Vesti dana »
![Politiko: Tramp razmatra da Roda Blagojevića nominuje za ambasadora SAD u Srbiji](https://nstatic.net/117/38935117tpshfd.jpg)
Politiko: Tramp razmatra da Roda Blagojevića nominuje za ambasadora SAD u Srbiji
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
![Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole](https://nstatic.net/711/38935711ollwew.jpg)
Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
![Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu: Oglasio se MUP](https://nstatic.net/637/38934637voqswo.jpg)
Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu: Oglasio se MUP
Blic pre 8 satijoš 1 povezana