Повезане вести

„Америка је велика сила, али су и лажови“: Додик о санкцијама

„Америка је велика сила, али су и лажови“: Додик о санкцијама

Спутник 05.01.2022
Санкције су директно мешање у унутрашња питања Републике Српске и БиХ, изјавио је српски члан Председништва БиХ Милорад Додик. Он је поручио да би, уколико би САД увеле санкције Републици Српској, то значило и одлуку о њеној… »
Ако ме убију, то су урадили Американци и Британци: Милорад Додик изјавом шокирао јавност!

Ако ме убију, то су урадили Американци и Британци: Милорад Додик изјавом шокирао јавност!

Курир 05.01.2022
Председник СНСД је рекао да је тачно да се супроставља Уставном суду БиХ, јер је он давно требало да функционише без странаца. " Замислите да САД мене оптуже да учествујем у корупцији на Западном Балкану. Ти исти Американци су… »
Амерички амбасадор у БиХ: „Ово је упозорење, наставиц́емо“

Амерички амбасадор у БиХ: „Ово је упозорење, наставиц́емо“

Спутник 05.01.2022
Амерички амбасадор у БиХ Ерик Нелсон изјавио је данас да се увођењем санкција САД српском члану Председништва БиХ Милораду Додику „истиче посвец́еност америчке администрације Западном Балкану“ и „позивају на одговорност они који… »
Додик: Одлука САД о увођењу санкција је бесмислена

Додик: Одлука САД о увођењу санкција је бесмислена

Н1 Инфо 05.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је одлука САД о увођењу санкција њему и бањалучкој Алтернативној телевизији (СТВ) "толико бесмислена" да не зна како би је коментарисао. „Можда је прво што пада у очи… »
Милорад Додик о америчким санкцијама: Њих је излобирало неколико америчких службеника који не деле визију БиХ какву ја имам

Милорад Додик о америчким санкцијама: Њих је излобирало неколико америчких службеника који не деле визију БиХ какву ја имам

Курир 05.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик оценио је да је одлука САД о увођењу санкција њему и Алтернативној телевизији (АТВ) из Бањалуке толико бесмислена да не зна ни како би је коментарисао, а да звучи сувисло, и поручио… »
Додик: Ако мисле да ће ме овако дисциплиновати, грдно се варају

Додик: Ако мисле да ће ме овако дисциплиновати, грдно се варају

Ал Јазеера 05.01.2022
Нисам изабран да заступам америчке, већ интересе народа Републике Српске, рекао је Додик о америчким санкцијама. „Ако мисле да ће ме овако дисциплиновати, грдно се варају. Тек сада добивам нови мотив да се борим за права која су… »
Додик се огласио поводом санкција: "Нисам биран да бих заступао америчке, већ интересе народа Српске"

Додик се огласио поводом санкција: "Нисам биран да бих заступао америчке, већ интересе народа Српске"

Блиц 05.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да одлука САД о увођењу санкција њему и АТВ-у је толико бесмислена да не зна ни како би је коментарисао, а да звучи сувисло. - Можда је прво што пада у очи време када се… »
„Ако мисле да ц́е ме овако дисциплиновати грдно се варају“: Додик о америчким санкцијама

„Ако мисле да ц́е ме овако дисциплиновати грдно се варају“: Додик о америчким санкцијама

Спутник 05.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је, поводом одлуке САД о увођењу санкција њему и бањалучкој Алтернативној телевизији, да он није биран да би заступао америчке, вец́ интересе народа Српске. „Ако мисле да ц́е… »
Додик: Опет сам кажњен, а да не знам зашто

Додик: Опет сам кажњен, а да не знам зашто

Слободна Европа 05.01.2022
Члан Предсједништва Босне и Херцеговине и лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је за новинску агенцију СРНА да је одлука Сједињених Америчких Држава (САД) о увођењу санкција њему и Алтернативној… »
Огласио се Додик после одлуке о санкцијама САД

Огласио се Додик после одлуке о санкцијама САД

Вести онлине 05.01.2022
Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је Срни да одлука САД о увођењу санкција њему и АТВ-у је толико бесмислена да не зна ни како би је коментарисао, а да звучи сувисло. – Можда је прво што пада у очи време када… »

Блиц 05.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да одлука САД о увођењу санкција њему и АТВ-у је толико бесмислена да не зна ни како би је коментарисао, а да звучи сувисло. - Можда је прво што пада у очи време када се… »
Додик одговорио на срамне америчке санкције! "Ако мисле да ће ме овако дисциплиновати грдно се варају"

Додик одговорио на срамне америчке санкције! "Ако мисле да ће ме овако дисциплиновати грдно се варају"

Вечерње новости 05.01.2022
Фото С. Мишљеновић - Можда је прво што пада у очи време када се ова одлука саопштава, дакле у предвечерје најрадоснијег хришћанског празника Божића. Историјски смо као народ нападани баш на велике празнике и знам да они који… »

Вести дана »