Повезане вести
„Америка је велика сила, али су и лажови“: Додик о санкцијама
Спутник 05.01.2022
Санкције су директно мешање у унутрашња питања Републике Српске и БиХ, изјавио је српски члан Председништва БиХ Милорад Додик. Он је поручио да би, уколико би САД увеле санкције Републици Српској, то значило и одлуку о њеној… »
Ако ме убију, то су урадили Американци и Британци: Милорад Додик изјавом шокирао јавност!
Курир 05.01.2022
Председник СНСД је рекао да је тачно да се супроставља Уставном суду БиХ, јер је он давно требало да функционише без странаца. " Замислите да САД мене оптуже да учествујем у корупцији на Западном Балкану. Ти исти Американци су… »
Амерички амбасадор у БиХ: „Ово је упозорење, наставиц́емо“
Спутник 05.01.2022
Амерички амбасадор у БиХ Ерик Нелсон изјавио је данас да се увођењем санкција САД српском члану Председништва БиХ Милораду Додику „истиче посвец́еност америчке администрације Западном Балкану“ и „позивају на одговорност они који… »
Додик: Одлука САД о увођењу санкција је бесмислена
Н1 Инфо 05.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је одлука САД о увођењу санкција њему и бањалучкој Алтернативној телевизији (СТВ) "толико бесмислена" да не зна како би је коментарисао. „Можда је прво што пада у очи… »
Милорад Додик о америчким санкцијама: Њих је излобирало неколико америчких службеника који не деле визију БиХ какву ја имам
Курир 05.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик оценио је да је одлука САД о увођењу санкција њему и Алтернативној телевизији (АТВ) из Бањалуке толико бесмислена да не зна ни како би је коментарисао, а да звучи сувисло, и поручио… »
Додик: Ако мисле да ће ме овако дисциплиновати, грдно се варају
Ал Јазеера 05.01.2022
Нисам изабран да заступам америчке, већ интересе народа Републике Српске, рекао је Додик о америчким санкцијама. „Ако мисле да ће ме овако дисциплиновати, грдно се варају. Тек сада добивам нови мотив да се борим за права која су… »
Додик се огласио поводом санкција: "Нисам биран да бих заступао америчке, већ интересе народа Српске"
Блиц 05.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да одлука САД о увођењу санкција њему и АТВ-у је толико бесмислена да не зна ни како би је коментарисао, а да звучи сувисло. - Можда је прво што пада у очи време када се… »
„Ако мисле да ц́е ме овако дисциплиновати грдно се варају“: Додик о америчким санкцијама
Спутник 05.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је, поводом одлуке САД о увођењу санкција њему и бањалучкој Алтернативној телевизији, да он није биран да би заступао америчке, вец́ интересе народа Српске. „Ако мисле да ц́е… »
Додик: Опет сам кажњен, а да не знам зашто
Слободна Европа 05.01.2022
Члан Предсједништва Босне и Херцеговине и лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је за новинску агенцију СРНА да је одлука Сједињених Америчких Држава (САД) о увођењу санкција њему и Алтернативној… »
Огласио се Додик после одлуке о санкцијама САД
Вести онлине 05.01.2022
Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је Срни да одлука САД о увођењу санкција њему и АТВ-у је толико бесмислена да не зна ни како би је коментарисао, а да звучи сувисло. – Можда је прво што пада у очи време када… »
Додик се огласио поводом санкција: "Нисам биран да бих заступао америчке, већ интересе народа Српске"
Блиц 05.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да одлука САД о увођењу санкција њему и АТВ-у је толико бесмислена да не зна ни како би је коментарисао, а да звучи сувисло. - Можда је прво што пада у очи време када се… »
Додик одговорио на срамне америчке санкције! "Ако мисле да ће ме овако дисциплиновати грдно се варају"
Вечерње новости 05.01.2022
Фото С. Мишљеновић - Можда је прво што пада у очи време када се ова одлука саопштава, дакле у предвечерје најрадоснијег хришћанског празника Божића. Историјски смо као народ нападани баш на велике празнике и знам да они који… »
Вести дана »

Данас нестабилно време, издато упозорење: Киша и пљускови са грмљавином
РТВ Нови Пазар пре 10 минутајош 28 повезаних

Погођена руска нафтна рафинерија: Огласио се украјински командант
Вечерње новости пре 51 минутајош 13 повезаних

Атаман на корак од историје! Једна победа дели Турчина од кошаркашке бесмртности: Прилика да стане уз Жоца, Карија, Дуду...
Курир пре 1 минутјош 14 повезаних

(ВИДЕО) Оштећења на асфалту и гужве у саобраћају: Припреме за Војну параду увелико у току
Данас пре 56 минутајош 1 повезана