Povezane vesti

„Amerika je velika sila, ali su i lažovi“: Dodik o sankcijama

„Amerika je velika sila, ali su i lažovi“: Dodik o sankcijama

Sputnik 05.01.2022
Sankcije su direktno mešanje u unutrašnja pitanja Republike Srpske i BiH, izjavio je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. On je poručio da bi, ukoliko bi SAD uvele sankcije Republici Srpskoj, to značilo i odluku o njenoj samostalnosti… »
Ako me ubiju, to su uradili Amerikanci i Britanci: Milorad Dodik izjavom šokirao javnost!

Ako me ubiju, to su uradili Amerikanci i Britanci: Milorad Dodik izjavom šokirao javnost!

Kurir 05.01.2022
Predsednik SNSD je rekao da je tačno da se suprostavlja Ustavnom sudu BiH, jer je on davno trebalo da funkcioniše bez stranaca. " Zamislite da SAD mene optuže da učestvujem u korupciji na Zapadnom Balkanu. Ti isti Amerikanci su mi ranije pokazivali… »
Američki ambasador u BiH: „Ovo je upozorenje, nastavićemo“

Američki ambasador u BiH: „Ovo je upozorenje, nastavićemo“

Sputnik 05.01.2022
Američki ambasador u BiH Erik Nelson izjavio je danas da se uvođenjem sankcija SAD srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku „ističe posvećenost američke administracije Zapadnom Balkanu“ i „pozivaju na odgovornost oni koji podrivaju… »
Milorad Dodik o američkim sankcijama: Njih je izlobiralo nekoliko američkih službenika koji ne dele viziju BiH kakvu ja imam

Milorad Dodik o američkim sankcijama: Njih je izlobiralo nekoliko američkih službenika koji ne dele viziju BiH kakvu ja imam

Kurir 05.01.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je da je odluka SAD o uvođenju sankcija njemu i Alternativnoj televiziji (ATV) iz Banjaluke toliko besmislena da ne zna ni kako bi je komentarisao, a da zvuči suvislo, i poručio da se grdno varaju… »
Dodik: Odluka SAD o uvođenju sankcija je besmislena

Dodik: Odluka SAD o uvođenju sankcija je besmislena

N1 Info 05.01.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je odluka SAD o uvođenju sankcija njemu i banjalučkoj Alternativnoj televiziji (STV) "toliko besmislena" da ne zna kako bi je komentarisao. „Možda je prvo što pada u oči vreme kada se ova… »
Dodik: Ako misle da će me ovako disciplinovati, grdno se varaju

Dodik: Ako misle da će me ovako disciplinovati, grdno se varaju

Al Jazeera 05.01.2022
Nisam izabran da zastupam američke, već interese naroda Republike Srpske, rekao je Dodik o američkim sankcijama. „Ako misle da će me ovako disciplinovati, grdno se varaju. Tek sada dobivam novi motiv da se borim za prava koja su nam oduzeta 26… »
Dodik se oglasio povodom sankcija: "Nisam biran da bih zastupao američke, već interese naroda Srpske"

Dodik se oglasio povodom sankcija: "Nisam biran da bih zastupao američke, već interese naroda Srpske"

Blic 05.01.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da odluka SAD o uvođenju sankcija njemu i ATV-u je toliko besmislena da ne zna ni kako bi je komentarisao, a da zvuči suvislo. - Možda je prvo što pada u oči vreme kada se ova odluka… »
„Ako misle da će me ovako disciplinovati grdno se varaju“: Dodik o američkim sankcijama

„Ako misle da će me ovako disciplinovati grdno se varaju“: Dodik o američkim sankcijama

Sputnik 05.01.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je, povodom odluke SAD o uvođenju sankcija njemu i banjalučkoj Alternativnoj televiziji, da on nije biran da bi zastupao američke, već interese naroda Srpske. „Ako misle da će me ovako… »

Blic 05.01.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da odluka SAD o uvođenju sankcija njemu i ATV-u je toliko besmislena da ne zna ni kako bi je komentarisao, a da zvuči suvislo. - Možda je prvo što pada u oči vreme kada se ova odluka… »
Oglasio se Dodik posle odluke o sankcijama SAD

Oglasio se Dodik posle odluke o sankcijama SAD

Vesti online 05.01.2022
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da odluka SAD o uvođenju sankcija njemu i ATV-u je toliko besmislena da ne zna ni kako bi je komentarisao, a da zvuči suvislo. – Možda je prvo što pada u oči vreme kada se ova odluka… »
Dodik: Opet sam kažnjen, a da ne znam zašto

Dodik: Opet sam kažnjen, a da ne znam zašto

Slobodna Evropa 05.01.2022
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je za novinsku agenciju SRNA da je odluka Sjedinjenih Američkih Država (SAD) o uvođenju sankcija njemu i Alternativnoj Televizijii (ATV) ''toliko… »
Dodik odgovorio na sramne američke sankcije! "Ako misle da će me ovako disciplinovati grdno se varaju"

Dodik odgovorio na sramne američke sankcije! "Ako misle da će me ovako disciplinovati grdno se varaju"

Večernje novosti 05.01.2022
Foto S. Mišljenović - Možda je prvo što pada u oči vreme kada se ova odluka saopštava, dakle u predvečerje najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića. Istorijski smo kao narod napadani baš na velike praznike i znam da oni koji stoje iza ove… »

Vesti dana »