Повезане вести
Вучић: Следе важне и тешке одлуке за нашу земљу и народ
ИндексОнлине 05.01.2022
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић упутио је поруку путем Инстаграма да следе важне и тешке одлуке за нашу земљу и народ. “Следе важне и тешке одлуке за нашу земљу и народ. Пре тога, искористио сам слободно време за… »
Вучић објавио фотографију како се игра са два пса и најавио тешке одлуке
Н1 Инфо 05.01.2022
Следе важне и тешке одлуке за нашу земљу и народ, најавио је председник Србије Александар Вучић на свом Инстаграм налогу, уз фотографију на којој се види како се игра са два пса у парку. „Пре тога, искористио сам слободно време… »
Вучић: Следе важне и тешке одлуке за нашу земљу
Дневник 05.01.2022
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић упутио је поруку путем Инстаграма да следе важне и тешке одлуке за нашу земљу и народ. "Следе важне и тешке одлуке за нашу земљу и народ. Пре тога, искористио сам слободно време за… »
"Верност, заједништво и братство биће нам потребни више него икада" Вучић у посебном друштву: Председник послао важну поруку…
Србија данас 05.01.2022
Председник Србије Александар Вучић објавио је фотографију одмора и релаксације са посебним пријатељима. - Следе важне и тешке одлуке за нашу земљу и народ. Пре тога, искористио сам слободно време за игру са посебним… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане