Povezane vesti
Vučić: Slede važne i teške odluke za našu zemlju i narod
IndeksOnline 05.01.2022
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je poruku putem Instagrama da slede važne i teške odluke za našu zemlju i narod. “Slede važne i teške odluke za našu zemlju i narod. Pre toga, iskoristio sam slobodno vreme za igru sa posebnim… »
Vučić objavio fotografiju kako se igra sa dva psa i najavio teške odluke
N1 Info 05.01.2022
Slede važne i teške odluke za našu zemlju i narod, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram nalogu, uz fotografiju na kojoj se vidi kako se igra sa dva psa u parku. „Pre toga, iskoristio sam slobodno vreme za igru sa posebnim… »
Vučić: Slede važne i teške odluke za našu zemlju
Dnevnik 05.01.2022
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je poruku putem Instagrama da slede važne i teške odluke za našu zemlju i narod. "Slede važne i teške odluke za našu zemlju i narod. Pre toga, iskoristio sam slobodno vreme za igru sa posebnim… »
"Vernost, zajedništvo i bratstvo biće nam potrebni više nego ikada" Vučić u posebnom društvu: Predsednik poslao važnu poruku…
Srbija danas 05.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju odmora i relaksacije sa posebnim prijateljima. - Slede važne i teške odluke za našu zemlju i narod. Pre toga, iskoristio sam slobodno vreme za igru sa posebnim prijateljima, Šarkijem i Zadom… »
Vesti dana »
Potop u ovom delu Srbije! Evo do kada će pljuštati: Mogući i obilni pljuskovi sa grmljavinom
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih
Huti ponovo upozoravaju avio-kompanije i putnike da ne koriste saudijske aerodrome
Sputnik pre 30 minutajoš 32 povezane
Trump kaže da Ukrajini treba novi lider koji može da postigne dogovor sa Putinom
Bloomberg Adria pre 15 minutajoš 23 povezane
Slovenija danas glasa, Janša strepi od rezultata: Četiri referenduma kao test njegove vlasti
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih