Povezane vesti
Vremenska prognoza za 6. januar (četvrtak)
Subotica.com 05.01.2022
Tokom sutrašnjeg dana temperatura će se kretati u rasponu od -5 do 5 stepeni, a duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi. Rane jutarnje časove obeležiće kiša, dok će tokom dana biti oblačno i suvo. Rane jutarnje časove… »
Danas prolećno vreme, od sutra osetno hladnije
NoviSad.com 05.01.2022
Novi Sad – Danas nas očekuje umereno oblačno i natprosečno toplo sa maksimalnom temperaturom oko 19 stepeni. Tokom večeri i noći očekuje se naoblačenje sa mogućom kišom. Sutra oblačno i osetno hladnije, mestimično s kišom i povremeno jakim vetrom. Posle… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 17 minutajoš 17 povezanih
Tri žene se bore za prvo mesto, Ivan Marinković ispao iz finala Elite 9: Napeto do samog kraja
Blic pre 48 minutajoš 14 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 2 satajoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Nastavak masovnih napada dronovima, na udaru veliki gradovi u Rusiji i Ukrajini
RTV pre 18 minutajoš 1 povezana