Povezane vesti

Predsednik Vučić se čuo sa Novakom Đokovićem

Predsednik Vučić se čuo sa Novakom Đokovićem

Politika 05.01.2022
Vučić: Srbija će se boriti za Novaka, za pravdu i istinu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uspeo je da se čuje sa Novakom Đokovićem u Melburnu, saznaje Tanjug. Predsednik Vučić je Đokoviću rekao da je cela Srbija uz njega. Vučić je dodao… »
Ništa od AO, Novaka vraćaju kući!

Ništa od AO, Novaka vraćaju kući!

Sportske.net 05.01.2022
Novak Đoković neće igrati Australijan open, javio je novinar Pol Sakal, koji je odlično izveštavao o čitavoj situaciji. Najbolji srpski teniser i najbolji svih vremena, danas je po našem vremenu stigao u Melburn oko 13:30, ali je vrlo brzo poslat… »
Vučić: Razgovarao sam s Novakom, Srbija će se boriti za njega

Vučić: Razgovarao sam s Novakom, Srbija će se boriti za njega

N1 Info 05.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je razgovarao telefonom sa Novakom Đokovićem koji više časova na aerodromu u Melburnu čeka odluku tamošnjih vlasti da li će ga pustiti u Australiju, gde bi trebalo da igra na turniru Australijan… »
Vučić: Srbija će se boriti za Novaka, za pravdu i istinu

Vučić: Srbija će se boriti za Novaka, za pravdu i istinu

RTK 05.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će se u skladu sa svim normama međunarodnog javnog prava Srbija boriti za Novaka Đokovića, za pravdu i istinu. „Upravo sam završio telefonski razgovor sa Novakom Đokovićem. Rekao sam našem… »
Predsednik Vučić upravo završio razgovor sa Novakom: Evo o čemu su pričali – Srbija će se boriti za svog šampiona!

Predsednik Vučić upravo završio razgovor sa Novakom: Evo o čemu su pričali – Srbija će se boriti za svog šampiona!

Hot sport 05.01.2022
Jaka poruka srpskom teniseru. Najbolji svetski teniser Novak Đoković, proživljava pakao u Australiji, gde trenutno čeka odluku nadležnih o tome da li će ga pustiti da uđe u zemlju. Srbin je proveo nekoliko sati u pritvoru, ispitivali su ga, a čak… »
Vučić razgovarao sa Đokovićem: Cela Srbija je uz tebe

Vučić razgovarao sa Đokovićem: Cela Srbija je uz tebe

Nova 05.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa Novakom Đokovićem, koji je pritvoren na aerodromu u Melburnu po sletanju u Australiju. Vučić je to objavio na Instagram nalogu „budućnost Srbije“. A post shared by Aleksandar Vučić… »
"Srbija će se boriti za Novaka" Vučić razgovarao sa Đokovićem: Poznato šta mu je predsednik rekao (foto)

"Srbija će se boriti za Novaka" Vučić razgovarao sa Đokovićem: Poznato šta mu je predsednik rekao (foto)

Srbija danas 05.01.2022
Nastavlja se skandal u Australiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa Novakom Đokovićem, koji je pritvoren na aerodromu u Melburnu po sletanju u Australiju. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) - Upravo sam… »

Vesti dana »