Povezane vesti
Ni za zapetu ne menjam moj poziv na mir
Politika 06.01.2022
Mir stvara plodnost, blagostanje, napredak, radost. To upravo ja želim mom narodu: da se rađamo i množimo, da se radujemo i pomažemo jedni drugima, a ne da se mlatimo motkama po ulici. „’Mene sve rane moga roda bole, i moja duša s njim pati i… »
Kakve stranke, vlast i opozicija za boga miloga: Mudra beseda patrijarha Porfirija o svemu što nas tišti! O koroni i…
Kurir 06.01.2022
To što se u poslednjem ratu Srbi nisu međusobno ubijali izgleda da nekom veoma nedostaje, rekao patrijarh. BEOGRAD - Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije izjavio da svom narodu želi da bude "plodan, da se rađamo i množimo, da bude… »
"Kakve stranke, vlast i opozicija za boga: Miloga!" Patrijarh Porfirije o politici i crkvi, koroni i pričešću, i zašto je…
Blic 06.01.2022
Ni za zapetu ne menjam moj poziv na mir, ljubav, štaviše na civilizaciju ljubavi. Pritom insistiram na permanentnom dijalgu koji će doneti delatan mir, kaže u patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije. U božićnom intervjuu za "Politiku"… »
Da se radujemo i pomažemo jedni drugima, a ne da se mlatimo motkama po ulicama!
Pravda 06.01.2022
Mir stvara plodnost, blagostanje, napredak, radost i to želim mom narodu, da se rađamo i množimo, da se radujemo i pomažemo jedni drugima, a ne da se mlatimo motkama po ulicama, poručio je patrijarh srpski Porfirije. U božićnom intervjuu za… »
Patrijarh Porfirije: Ni za zapetu ne menjam svoj poziv na mir
RTS 06.01.2022
Mir stvara plodnost, blagostanje, napredak, radost i to želim mom narodu, da se rađamo i množimo, da se radujemo i pomažemo jedni drugima, a ne da se mlatimo motkama po ulicama, poručio je patrijarh srpski Porfirije. Patrijarh Porfirije je tako, u… »
Porfirije: Da živimo u radosti, a ne da se mlatimo motkama po ulici
N1 Info 06.01.2022
Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije izjavio da svom narodu želi da bude "plodan, da se rađamo i množimo, da bude kreativan, napredan, da živimo u radosti, da se radujemo jedni drugima i da pomažemo jedni drugima, a ne da se mlatimo… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana