Povezane vesti

Ni za zapetu ne menjam moj poziv na mir

Ni za zapetu ne menjam moj poziv na mir

Politika 06.01.2022
Mir stvara plodnost, blagostanje, napredak, radost. To upravo ja želim mom narodu: da se rađamo i množimo, da se radujemo i pomažemo jedni drugima, a ne da se mlatimo motkama po ulici. „’Mene sve rane moga roda bole, i moja duša s njim pati i… »
Kakve stranke, vlast i opozicija za boga miloga: Mudra beseda patrijarha Porfirija o svemu što nas tišti! O koroni i…

Kakve stranke, vlast i opozicija za boga miloga: Mudra beseda patrijarha Porfirija o svemu što nas tišti! O koroni i…

Kurir 06.01.2022
To što se u poslednjem ratu Srbi nisu međusobno ubijali izgleda da nekom veoma nedostaje, rekao patrijarh. BEOGRAD - Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije izjavio da svom narodu želi da bude "plodan, da se rađamo i množimo, da bude… »
"Kakve stranke, vlast i opozicija za boga: Miloga!" Patrijarh Porfirije o politici i crkvi, koroni i pričešću, i zašto je…

"Kakve stranke, vlast i opozicija za boga: Miloga!" Patrijarh Porfirije o politici i crkvi, koroni i pričešću, i zašto je…

Blic 06.01.2022
Ni za zapetu ne menjam moj poziv na mir, ljubav, štaviše na civilizaciju ljubavi. Pritom insistiram na permanentnom dijalgu koji će doneti delatan mir, kaže u patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije. U božićnom intervjuu za "Politiku"… »
Da se radujemo i pomažemo jedni drugima, a ne da se mlatimo motkama po ulicama!

Da se radujemo i pomažemo jedni drugima, a ne da se mlatimo motkama po ulicama!

Pravda 06.01.2022
Mir stvara plodnost, blagostanje, napredak, radost i to želim mom narodu, da se rađamo i množimo, da se radujemo i pomažemo jedni drugima, a ne da se mlatimo motkama po ulicama, poručio je patrijarh srpski Porfirije. U božićnom intervjuu za… »
Patrijarh Porfirije: Ni za zapetu ne menjam svoj poziv na mir

Patrijarh Porfirije: Ni za zapetu ne menjam svoj poziv na mir

RTS 06.01.2022
Mir stvara plodnost, blagostanje, napredak, radost i to želim mom narodu, da se rađamo i množimo, da se radujemo i pomažemo jedni drugima, a ne da se mlatimo motkama po ulicama, poručio je patrijarh srpski Porfirije. Patrijarh Porfirije je tako, u… »
Porfirije: Da živimo u radosti, a ne da se mlatimo motkama po ulici

Porfirije: Da živimo u radosti, a ne da se mlatimo motkama po ulici

N1 Info 06.01.2022
Poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije izjavio da svom narodu želi da bude "plodan, da se rađamo i množimo, da bude kreativan, napredan, da živimo u radosti, da se radujemo jedni drugima i da pomažemo jedni drugima, a ne da se mlatimo… »

Vesti dana »