Povezane vesti
Bjelogrlić: Ne zanima me budem predsednički kandidat na izborima
Nova 06.01.2022
Glumac i režiser Dragan Bjelogrlić izjavio je da nema ambicije da bude kandidat dela opozicije na predsedničkim izborima u aprilu ove godine i naglasio da ga to ne zanima. „Znam preko nekih prijatelja da se moje ime pojavljuje u nekim istraživanjima… »
Bjelogrlić: Ne zanima me da na izborima budem predsednički kandidat
Danas 06.01.2022
Glumac i režiser Dragan Bjelogrlić izjavio je da nema ambicije da bude kandidat dela opozicije na predsedničkim izborima u aprilu ove godine i naglasio da ga to ne zanima. „Znam preko nekih prijatelja da se moje ime pojavljuje u nekim istraživanjima… »
Bjelogrlić: Ne zanima me da na izborima budem predsednički kandidat
N1 Info 06.01.2022
Vesti dana »
Direktan sudar na Ibarskoj magistrali kod Čačka: Povređene tri osobe, među njima dečak (12)
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 39 povezanih
Saša Ilić bolji debi pred grobarima nije mogao da ima! Pogledajte kako je Parni valjak pregazio Luksemburžane u Humskoj ulici! video
Kurir pre 4 minutajoš 74 povezane
Nizak vodostaj Dunava otežava uvoz goriva, aktivirane operativne rezerve evrodizela
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 29 povezanih
Diplomatski susreti, novi paket sankcija EU i eskalacija sukoba
Naslovi.ai pre 2 satajoš 58 povezanih
Partizan odradio posao, crno-beli jednom nogom u trećoj rundi
Sport klub pre 34 minutajoš 83 povezane