Povezane vesti
Bjelogrlić: Ne zanima me budem predsednički kandidat na izborima
Nova 06.01.2022
Glumac i režiser Dragan Bjelogrlić izjavio je da nema ambicije da bude kandidat dela opozicije na predsedničkim izborima u aprilu ove godine i naglasio da ga to ne zanima. „Znam preko nekih prijatelja da se moje ime pojavljuje u nekim istraživanjima… »
Bjelogrlić: Ne zanima me da na izborima budem predsednički kandidat
Danas 06.01.2022
Glumac i režiser Dragan Bjelogrlić izjavio je da nema ambicije da bude kandidat dela opozicije na predsedničkim izborima u aprilu ove godine i naglasio da ga to ne zanima. „Znam preko nekih prijatelja da se moje ime pojavljuje u nekim istraživanjima… »
Bjelogrlić: Ne zanima me da na izborima budem predsednički kandidat
N1 Info 06.01.2022
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom u Srbiji
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 51 povezana

Vlada Srbije usvojila – Minimalac od 1. januara 64.554 dinara
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih

Ko je Čarli Kirk, ubijeni ljubitelj Trampa, šta kaže šef Bele kuće i kuda ide Amerika
BBC News pre 52 minutajoš 114 povezane

NBS: Referentna kamata ostaje 5,75 odsto, „očekuju se niže cene zbog ograničenja marži“
Nedeljnik pre 21 minutajoš 16 povezanih

Poljska uvodi ograničenja za vazdušni saobraćaj na uzduž istočne granice
Slobodna Evropa pre 52 minutajoš 18 povezanih