Povezane vesti
Bjelogrlić: Ne zanima me budem predsednički kandidat na izborima
Nova 06.01.2022
Glumac i režiser Dragan Bjelogrlić izjavio je da nema ambicije da bude kandidat dela opozicije na predsedničkim izborima u aprilu ove godine i naglasio da ga to ne zanima. „Znam preko nekih prijatelja da se moje ime pojavljuje u nekim istraživanjima… »
Bjelogrlić: Ne zanima me da na izborima budem predsednički kandidat
Danas 06.01.2022
Glumac i režiser Dragan Bjelogrlić izjavio je da nema ambicije da bude kandidat dela opozicije na predsedničkim izborima u aprilu ove godine i naglasio da ga to ne zanima. „Znam preko nekih prijatelja da se moje ime pojavljuje u nekim istraživanjima… »
Bjelogrlić: Ne zanima me da na izborima budem predsednički kandidat
N1 Info 06.01.2022
Vesti dana »

BLOG „Mi glas iz naroda“ glasali za rezoluciju o Srebrenici u Skupštini, nastao haos kad su shvatili da su pogrešili: Neverovatne scene iz Skupštine Srbije
Nova pre 58 minutajoš 63 povezane

Upravo na Blic TV Amerika šest puta odložila sankcije NIS-u, Srbe samo brine da li će gorivo poskupeti
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih

U Medveđi bez struje oko 20 odsto korisnika: "Radimo na otklanjanju posledica nevremena
Euronews pre 8 satijoš 13 povezanih

Težak dan na poslu: Novak se oglasio posle pobede na Mastersu
Euronews pre 33 minutajoš 50 povezanih