Povezane vesti
Bjelogrlić: Ne zanima me budem predsednički kandidat na izborima
Nova 06.01.2022
Glumac i režiser Dragan Bjelogrlić izjavio je da nema ambicije da bude kandidat dela opozicije na predsedničkim izborima u aprilu ove godine i naglasio da ga to ne zanima. „Znam preko nekih prijatelja da se moje ime pojavljuje u nekim istraživanjima… »
Bjelogrlić: Ne zanima me da na izborima budem predsednički kandidat
Danas 06.01.2022
Glumac i režiser Dragan Bjelogrlić izjavio je da nema ambicije da bude kandidat dela opozicije na predsedničkim izborima u aprilu ove godine i naglasio da ga to ne zanima. „Znam preko nekih prijatelja da se moje ime pojavljuje u nekim istraživanjima… »
Bjelogrlić: Ne zanima me da na izborima budem predsednički kandidat
N1 Info 06.01.2022
Vesti dana »

Građani napustili zgradu Skupštine Čačka, novi protest zakazan za ponedeljak (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 3 povezane

Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća
Mondo pre 7 minutajoš 5 povezanih

Počeli razgovori Amerike i Ukrajine: Sastanak delegacija u Saudijskoj Arabiji: Ovo je glavna tema razgovora
Blic pre 5 satijoš 3 povezane