Povezane vesti

Ana Korać besna! Svima zapušila usta! Priča se da iznajmljuje kola za 100 €: "On mi je kupio auto, rodiću mu bebu"

Ana Korać besna! Svima zapušila usta! Priča se da iznajmljuje kola za 100 €: "On mi je kupio auto, rodiću mu bebu"

Mondo 06.01.2022
Nakon priča da Ana Korać navodno iznajmljuje skupocena kola kojima se hvali na društvenim mrežama za 100 evra dnevno, starteta je odlučila da se oglasi i svima zapuši usta. Nakon priča da Ana Korać navodno iznajmljuje skupocena kola kojima se… »
"Najnovijeg džipa mi je kupio dečko": Ana Korać ne priznaje da iznajmljuje automobile: "Njemu ću da rodim ćerku, a vi…

"Najnovijeg džipa mi je kupio dečko": Ana Korać ne priznaje da iznajmljuje automobile: "Njemu ću da rodim ćerku, a vi…

Blic 06.01.2022
Ana Korać rešila je da stane na put glasinama da iznajmljuje skupe automobile, pošto su te priče uzele maha, nakon što je se na svom Instagram profilu pohvalila najnovijim džipom. Starleta je sada u razgovoru za medije objasnila o čemu se tu radi… »
Daje 100 evra dnevno za iznajmljeni "autić"? Ana Korać zapalila iz Beograda i pohvalila se luksuzom od 200.000! (video)

Daje 100 evra dnevno za iznajmljeni "autić"? Ana Korać zapalila iz Beograda i pohvalila se luksuzom od 200.000! (video)

Mondo 06.01.2022
Starleta iz Ivanjice ne prestaje da se hvali. Starleta iz Ivanjice ne prestaje da se hvali. Starleta Ana Korać ne prestaje da se hvali luksuznim načinom života, a nedavno se našla na meti negativnih komentara zbog skupocenih automobila, kada su mnogi… »

Vesti dana »