Povezane vesti
Objavila šok fotku posle operacije! Srpska voditeljka s koncima na kapcima - Neću da se pravim da ništa nije bilo!
Mondo 06.01.2022
Natalija Milosavljević otkrila je kako je protekla operacija, kako se oseća i iz kojih razloga se podvrgla istoj. Natalija Milosavljević otkrila je kako je protekla operacija, kako se oseća i iz kojih razloga se podvrgla istoj. Radio i TV voditeljka… »
Voditeljka operisala kapke i objavila fotku Poslala jasnu poruku: "Morala sam to da uradim"
Blic 06.01.2022
Voditeljka "K1" televizije Natalije Milosavljević odlučila je da operiše kapke, dok je fotografiju nakon operacije odmah podelila pratiocima na svom Instagram profilu. Ona je ujedno i podelila svoje utiske. - Da, ovo sam ja. Četvrti dan od operacije… »
Vesti dana »
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Beta pre 47 minutajoš 41 povezana
(Foto) "Krenuli su da je bude, tada je sve počelo" Oglasila se majka devojčice (4) iz Čačka koja je umrla nakon operacije krajnika: "Došlo je do krvarenja..."
Blic pre 57 minutajoš 25 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 7 satijoš 8 povezanih
Stiglo oko 2 i po miliona prijava za upis bespravnih objekata: Kada će početi upis u katastar nepokretnosti?
RTS pre 2 satajoš 81 povezana