Povezane vesti
Objavila šok fotku posle operacije! Srpska voditeljka s koncima na kapcima - Neću da se pravim da ništa nije bilo!
Mondo 06.01.2022
Natalija Milosavljević otkrila je kako je protekla operacija, kako se oseća i iz kojih razloga se podvrgla istoj. Natalija Milosavljević otkrila je kako je protekla operacija, kako se oseća i iz kojih razloga se podvrgla istoj. Radio i TV voditeljka… »
Voditeljka operisala kapke i objavila fotku Poslala jasnu poruku: "Morala sam to da uradim"
Blic 06.01.2022
Voditeljka "K1" televizije Natalije Milosavljević odlučila je da operiše kapke, dok je fotografiju nakon operacije odmah podelila pratiocima na svom Instagram profilu. Ona je ujedno i podelila svoje utiske. - Da, ovo sam ja. Četvrti dan od operacije… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane

Ušakov: Putin i Vitkof su razgovarali o Ukrajini i razvoju odnosa SAD i Rusije
RTV pre 9 minutajoš 22 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 24 povezane

Diplomirala ekonomiju, deceu ne šalje u školu bez telohranitelja: Ona je Gorica, ćerka Milorada Dodika
Telegraf pre 14 minutajoš 101 povezana

Protest u Paviljonima iz ugla MUP: „U toku je uviđaj, utvrđen identitet 15 lica“
Nedeljnik pre 4 satijoš 20 povezanih