Повезане вести

Додик прекинуо традицију уношења бадњака у Председништво БиХ

Политика 06.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик није данас унео бадњак у Председништво БиХ у Сарајеву, за разлику од претходних година. Додик је такав поступак образложио тиме да не жели да Сарајево испадне толерантан град пошто у… »
Додик није унео бадњак у председништво БиХ: Срби ту нису добродошли, ми смо одатле истерани!

Додик није унео бадњак у председништво БиХ: Срби ту нису добродошли, ми смо одатле истерани!

Курир 06.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да данас није унео бадњак у зграду Председништва БиХ у Сарајеву јер Срби тамо нису добродошли, већ су одатле истерани. Додик је нагласио да "то не припада Србима, ми смо… »
Додик није унео бадњак у зграду Председништва БиХ

Додик није унео бадњак у зграду Председништва БиХ

РТВ 06.01.2022
БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да данас није унио бадњак у зграду Председништва БиХ у Сарајеву јер, како каже, Срби тамо нису добродошли, већ су одатле истерани. Додик је нагласио да Сарајево… »
Додик: Без бадњака у згради Председништва, Срби тамо нису добродошли

Додик: Без бадњака у згради Председништва, Срби тамо нису добродошли

Спутник 06.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да данас није унео бадњак у зграду Председништва БиХ у Сарајеву јер, како каже, Срби тамо нису добродошли, вец́ су одатле истерани. Додик је нагласио да Сарајево "не припада… »
Додик није унео бадњак у зграду председништва БиХ

Додик није унео бадњак у зграду председништва БиХ

Данас 06.01.2022
Српски члан Председништва Босне и Херцеговине (БиХ) Милорад Додик изјавио је да данас није унео бадњак у зграду Председништва БиХ у Сарајеву, „јер Срби тамо нису добродошли, већ су одатле истерани“. То не припада Србима, ми смо… »

Нови магазин 06.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик није данас унео бадњак у Председништво БиХ у Сарајеву, за разлику од претходних година. Додик је такав поступак образложио тиме да не жели да Сарајево испадне толерантан град пошто у… »
Додик није унео бадњак у Председништво БиХ: Срби тамо нису добродошли

Додик није унео бадњак у Председништво БиХ: Срби тамо нису добродошли

Н1 Инфо 06.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик није данас унео бадњак у Председништво БиХ у Сарајеву, за разлику од претходних година. Додик је такав поступак образложио тиме да не жели да Сарајево испадне толерантан град, пошто у… »
"Срби су одатле истерани": Додик поручио да није унио бадњак у зграду Председништва БиХ у Сарајеву

"Срби су одатле истерани": Додик поручио да није унио бадњак у зграду Председништва БиХ у Сарајеву

Блиц 06.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да данас није унио бадњак у зграду Председништва БиХ у Сарајеву јер Срби тамо нису добродошли, већ су одатле истерани. - То не припада Србима, ми смо одатле истерани… »

Вести дана »