Повезане вести
Додик прекинуо традицију уношења бадњака у Председништво БиХ
Политика 06.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик није данас унео бадњак у Председништво БиХ у Сарајеву, за разлику од претходних година. Додик је такав поступак образложио тиме да не жели да Сарајево испадне толерантан град пошто у… »
Додик није унео бадњак у председништво БиХ: Срби ту нису добродошли, ми смо одатле истерани!
Курир 06.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да данас није унео бадњак у зграду Председништва БиХ у Сарајеву јер Срби тамо нису добродошли, већ су одатле истерани. Додик је нагласио да "то не припада Србима, ми смо… »
Додик није унео бадњак у зграду Председништва БиХ
РТВ 06.01.2022
БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да данас није унио бадњак у зграду Председништва БиХ у Сарајеву јер, како каже, Срби тамо нису добродошли, већ су одатле истерани. Додик је нагласио да Сарајево… »
Додик: Без бадњака у згради Председништва, Срби тамо нису добродошли
Спутник 06.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да данас није унео бадњак у зграду Председништва БиХ у Сарајеву јер, како каже, Срби тамо нису добродошли, вец́ су одатле истерани. Додик је нагласио да Сарајево "не припада… »
Додик није унео бадњак у зграду председништва БиХ
Данас 06.01.2022
Српски члан Председништва Босне и Херцеговине (БиХ) Милорад Додик изјавио је да данас није унео бадњак у зграду Председништва БиХ у Сарајеву, „јер Срби тамо нису добродошли, већ су одатле истерани“. То не припада Србима, ми смо… »
Додик прекинуо традицију уношења бадњака у Председништво БиХ
Нови магазин 06.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик није данас унео бадњак у Председништво БиХ у Сарајеву, за разлику од претходних година. Додик је такав поступак образложио тиме да не жели да Сарајево испадне толерантан град пошто у… »
Додик није унео бадњак у Председништво БиХ: Срби тамо нису добродошли
Н1 Инфо 06.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик није данас унео бадњак у Председништво БиХ у Сарајеву, за разлику од претходних година. Додик је такав поступак образложио тиме да не жели да Сарајево испадне толерантан град, пошто у… »
"Срби су одатле истерани": Додик поручио да није унио бадњак у зграду Председништва БиХ у Сарајеву
Блиц 06.01.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да данас није унио бадњак у зграду Председништва БиХ у Сарајеву јер Срби тамо нису добродошли, већ су одатле истерани. - То не припада Србима, ми смо одатле истерани… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 1 сатјош 16 повезаних
Удар на Дњепропетровску област; Лондон увео санкције Александру Дугину
РТС пре 17 минутајош 24 повезане
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Нова пре 2 сатајош 7 повезаних
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 20 повезаних