Повезане вести
Абазовић: Прете ми због истраге убиства Душка Јовановића
Данас 06.01.2022
Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић потврдио је данас да му прете због истраге убиства уредника дневног листа Дан Душка Јовановића и поновио да је потпуно расветљавање тог злочина један од приоритета Владе. Абазовић… »
Абазовић: Прете ми због истраге убиства Душка Јовановића
Нови магазин 06.01.2022
Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић потврдио је данас да му прете због истраге убиства уредника дневног листа Дан Душка Јовановића и поновио да је потпуно расветљавање тог злочина један од приоритета Владе. Абазовић… »
Абазовић: Прете ми због истраге убиства новинара Душка Јовановића
Н1 Инфо 06.01.2022
Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић потврдио је да му прете због истраге убиства уредника дневног листа Дан Душка Јовановића и поновио да је потпуно расветљавање тог злочина један од приоритета Владе. Абазовић, који… »
Дритан Абазовић: Добијам претње због истраге о убиству Душка Јованића, али нисам поколебан
Вечерње новости 06.01.2022
Фото Гов.ме -Ово је један од случајева који је приоритетан за Владу, ја бих рекао да је историјски. Не због тога што бих дао неки значај том убиству у односу на неке друге, већ што су га пратиле разне контроверзе. Обећали смо… »
Вести дана »
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 2 сатајош 37 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане
Од јуче за легализацију пријављено више од 45.000 објеката
Вести онлине пре 15 минутајош 54 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане