Povezane vesti

Abazović: Prete mi zbog istrage ubistva Duška Jovanovića

Danas 06.01.2022
Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović potvrdio je danas da mu prete zbog istrage ubistva urednika dnevnog lista Dan Duška Jovanovića i ponovio da je potpuno rasvetljavanje tog zločina jedan od prioriteta Vlade. Abazović, koji je i… »

Novi magazin 06.01.2022
Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović potvrdio je danas da mu prete zbog istrage ubistva urednika dnevnog lista Dan Duška Jovanovića i ponovio da je potpuno rasvetljavanje tog zločina jedan od prioriteta Vlade. Abazović, koji je i… »
Abazović: Prete mi zbog istrage ubistva novinara Duška Jovanovića

Abazović: Prete mi zbog istrage ubistva novinara Duška Jovanovića

N1 Info 06.01.2022
Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović potvrdio je da mu prete zbog istrage ubistva urednika dnevnog lista Dan Duška Jovanovića i ponovio da je potpuno rasvetljavanje tog zločina jedan od prioriteta Vlade. Abazović, koji je i koordinator… »
Dritan Abazović: Dobijam pretnje zbog istrage o ubistvu Duška Jovanića, ali nisam pokoleban

Dritan Abazović: Dobijam pretnje zbog istrage o ubistvu Duška Jovanića, ali nisam pokoleban

Večernje novosti 06.01.2022
Foto Gov.me -Ovo je jedan od slučajeva koji je prioritetan za Vladu, ja bih rekao da je istorijski. Ne zbog toga što bih dao neki značaj tom ubistvu u odnosu na neke druge, već što su ga pratile razne kontroverze. Obećali smo porodici i građanima… »

Vesti dana »