Повезане вести

Абазовић: Прете ми због истраге убиства Душка Јовановића

Данас 06.01.2022
Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић потврдио је данас да му прете због истраге убиства уредника дневног листа Дан Душка Јовановића и поновио да је потпуно расветљавање тог злочина један од приоритета Владе. Абазовић… »

Нови магазин 06.01.2022
Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић потврдио је данас да му прете због истраге убиства уредника дневног листа Дан Душка Јовановића и поновио да је потпуно расветљавање тог злочина један од приоритета Владе. Абазовић… »
Абазовић: Прете ми због истраге убиства новинара Душка Јовановића

Абазовић: Прете ми због истраге убиства новинара Душка Јовановића

Н1 Инфо 06.01.2022
Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић потврдио је да му прете због истраге убиства уредника дневног листа Дан Душка Јовановића и поновио да је потпуно расветљавање тог злочина један од приоритета Владе. Абазовић, који… »
Дритан Абазовић: Добијам претње због истраге о убиству Душка Јованића, али нисам поколебан

Дритан Абазовић: Добијам претње због истраге о убиству Душка Јованића, али нисам поколебан

Вечерње новости 06.01.2022
Фото Гов.ме -Ово је један од случајева који је приоритетан за Владу, ја бих рекао да је историјски. Не због тога што бих дао неки значај том убиству у односу на неке друге, већ што су га пратиле разне контроверзе. Обећали смо… »

Вести дана »