Повезане вести
Абазовић: Прете ми због истраге убиства Душка Јовановића
Данас 06.01.2022
Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић потврдио је данас да му прете због истраге убиства уредника дневног листа Дан Душка Јовановића и поновио да је потпуно расветљавање тог злочина један од приоритета Владе. Абазовић… »
Абазовић: Прете ми због истраге убиства Душка Јовановића
Нови магазин 06.01.2022
Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић потврдио је данас да му прете због истраге убиства уредника дневног листа Дан Душка Јовановића и поновио да је потпуно расветљавање тог злочина један од приоритета Владе. Абазовић… »
Абазовић: Прете ми због истраге убиства новинара Душка Јовановића
Н1 Инфо 06.01.2022
Потпредседник црногорске владе Дритан Абазовић потврдио је да му прете због истраге убиства уредника дневног листа Дан Душка Јовановића и поновио да је потпуно расветљавање тог злочина један од приоритета Владе. Абазовић, који… »
Дритан Абазовић: Добијам претње због истраге о убиству Душка Јованића, али нисам поколебан
Вечерње новости 06.01.2022
Фото Гов.ме -Ово је један од случајева који је приоритетан за Владу, ја бих рекао да је историјски. Не због тога што бих дао неки значај том убиству у односу на неке друге, већ што су га пратиле разне контроверзе. Обећали смо… »
Вести дана »
Шта све (до сада) знамо о заплени 5 тона марихуане код Крушевца: Ко је Раде Спасојевић и какве везе има са СНС и Гашићем
Недељник пре 6 сатијош 34 повезане
Бившим министрима Весићу и Момировићу укинут притвор, јер нема оптужнице
Бета пре 1 сатјош 34 повезане
Премијер Мацут: „Професионални возачи препознати као посебна категорија“
Сербиан Невс Медиа пре 23 минутајош 116 повезаних
Алексић (НПС): Ухапшени због марихуане код Крушевца међу дародавцима централе СНС-а
Бета пре 1 сатјош 39 повезаних