Povezane vesti
Manojlović: Krstić je poltron, Dragan Vučićević neka dođe da blokira moj ulaz
Nova 06.01.2022
Veliku prašinu podigla je jučerašnja izjava Sava Manojlovića, aktiviste pokreta "Kreni promeni", da izbora neće biti ukoliko Skupština Srbije ne zabrani Rio Tinto, odnosno iskopavanje litijuma u Srbiji. Režimski glasnogovornici utrkviali su se u… »
Na šta je Savo Manojlović mislio kad je rekao da neće biti izbora
Nova 06.01.2022
Aktivista organizacije "Kreni promeni" Savo Manojlović ponovio je da će ulica rešavati zahteve građana ukoliko to odbiju da rade institucije, te da je neophodno da Skupština, pre izbora, odluči o zabrani iskopavanja litijuma u Srbiji. Veliku prašinu… »
Vesti dana »

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 27 minutajoš 1 povezana

Petković odgovorio Vjosi Omani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 27 minutajoš 1 povezana

"Moja misija je završena": Lekorni odlazi, Makron će u narednih 48 sati imenovati novog premijera Francuske
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Izrael i Hamas razmenili spiskove zatvorenika: Sutra potpis sporazuma o oslobađanju živih talaca i prekidu vatre u Gazi
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Od sunca do kiše u samo par dana! Evo šta nas očekuje narednih dana: Rhmz najavio veliku promenu vremena
Blic pre 3 satajoš 1 povezana