Povezane vesti

Miljana Kulić uživa na medenom mesecu! Evo gde se nalaze novopečeni mladenci i kako provode vreme!

Miljana Kulić uživa na medenom mesecu! Evo gde se nalaze novopečeni mladenci i kako provode vreme!

Kurir 06.01.2022
Rijaliti zvezda Miljana Kulić se udala. Bivša učesnica "Zadruge" izgovorila je sudbonosno da svom novom izabraniku Nenadu. Njih dvoje su na medenom mesecu na Zlatiboru u hotelu od tri zvezdice, saznaje Informer. Novopečeni supružnici su uživali na… »
Udala se Miljana Kulić! Nišlijka rekla sudbonosno da, povlači se iz javnog života i odlazi u Dubai: Dosta sam se mučila!

Udala se Miljana Kulić! Nišlijka rekla sudbonosno da, povlači se iz javnog života i odlazi u Dubai: Dosta sam se mučila!

Kurir 06.01.2022
Miljana Kulić objavila je fotografiju burme na svom Instagram profilu, a sada je potvrdila da se udala. Bez obzira na to sto su tek nekoliko nedelja zajedno, oni su odlucili da stanu da ludi kamen, priznala je Miljana za Informer. - Udala sam se… »
Udala se Miljana Kulić! Rekla "da" svom novom izabraniku - "Idem u Dubai i povlačim se iz javnog života"

Udala se Miljana Kulić! Rekla "da" svom novom izabraniku - "Idem u Dubai i povlačim se iz javnog života"

Mondo 06.01.2022
Miljana Kulić saopšila da je stala na "ludi kamen". Miljana Kulić saopšila da je stala na "ludi kamen". Miljana Kulić nakon što je na svom Instagarmu objavila snimak zlatne burme na ruci potvrdila je za medije da je rekla sudbonosno "da" svom novom… »
Udala se Miljana Kulić! Nakon što je diskvalifikovana, rijaliti zvezda izgovorila sudbonosno "Da" !

Udala se Miljana Kulić! Nakon što je diskvalifikovana, rijaliti zvezda izgovorila sudbonosno "Da" !

Alo 06.01.2022
Udala se! Rijaliti zvezda Miljana Kulić se udala. Bivša učesnica "Zadruge" izgovorila je sudbonosno da svom novom izabraniku Nenadu. Printscreen Iako su zajedno tek nekoliko nedelja, oni su odlucili da stanu na ludi kamen. PrintScreen YouTube/Zadruga… »

Vesti dana »