Povezane vesti

Osmi dan potrage za Matejem: Priča o drogi stvorila dodatnu konfuziju

Osmi dan potrage za Matejem: Priča o drogi stvorila dodatnu konfuziju

Nova 07.01.2022
Potraga za Matejem Perišem (24) iz Splita, koji je nestao u Beogradu na potezu oko Beton hale, ulazi u osmi dan. Policija nema novih konkretnih tragova, a Matejev otac Nenad Periš kazao je da su mu pripadnici MUP obećali da će nastaviti potragu uprkos… »
Otac nestalog Splićanina za Nova.rs komentarisao navode o nađenoj drogi

Otac nestalog Splićanina za Nova.rs komentarisao navode o nađenoj drogi

Nova 07.01.2022
Potraga za Splićaninom Matejem Perišem (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra, i dalje traje, a sve dežurne službe MUP Srbije rade na slučaju. Nenad Periš, otac nestalog mladića, u razgovoru za Nova.rs, govori o svim okolnostima koje prate… »
Otac nestalog Splićanina: Potraga se nastavlja, droga nije uzrok ove situacije

Otac nestalog Splićanina: Potraga se nastavlja, droga nije uzrok ove situacije

N1 Info 07.01.2022
Potraga za Splićaninom Matejem Perišem (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra, i dalje traje, a sve dežurne službe MUP Srbije rade na slučaju. Nenad Periš, otac nestalog mladića, u razgovoru za Nova.rs, govori o svim okolnostima koje prate… »
Otac nestalog mladića: Rečeno mi je da će se potraga nastaviti i u ove praznične dane

Otac nestalog mladića: Rečeno mi je da će se potraga nastaviti i u ove praznične dane

Danas 06.01.2022
Ni sedmi dan potrage za nestalim 27-godišnjim Splićaninom Matejom Perišem nije dao rezultata. Potragu otežava i pogoršanje vremena. „Bio sam danas u policiji, razgovarao sam s ljudima koji vode postupke potrage i rečeno mi je da će se potraga nastaviti i… »

Vesti dana »

Poginuo legendarni Feliks Baumgartner

Poginuo legendarni Feliks Baumgartner

Sputnik pre 20 minutajoš 27 povezanih
Novi sajber napad na Air Serbiju

Novi sajber napad na Air Serbiju

Bloomberg Adria pre 45 minutajoš 8 povezanih