Povezane vesti
Osmi dan potrage za Matejem: Priča o drogi stvorila dodatnu konfuziju
Nova 07.01.2022
Potraga za Matejem Perišem (24) iz Splita, koji je nestao u Beogradu na potezu oko Beton hale, ulazi u osmi dan. Policija nema novih konkretnih tragova, a Matejev otac Nenad Periš kazao je da su mu pripadnici MUP obećali da će nastaviti potragu uprkos… »
Otac nestalog Splićanina za Nova.rs komentarisao navode o nađenoj drogi
Nova 07.01.2022
Potraga za Splićaninom Matejem Perišem (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra, i dalje traje, a sve dežurne službe MUP Srbije rade na slučaju. Nenad Periš, otac nestalog mladića, u razgovoru za Nova.rs, govori o svim okolnostima… »
Otac nestalog Splićanina: Potraga se nastavlja, droga nije uzrok ove situacije
N1 Info 07.01.2022
Potraga za Splićaninom Matejem Perišem (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra, i dalje traje, a sve dežurne službe MUP Srbije rade na slučaju. Nenad Periš, otac nestalog mladića, u razgovoru za Nova.rs, govori o svim okolnostima… »
Otac nestalog mladića: Rečeno mi je da će se potraga nastaviti i u ove praznične dane
Danas 06.01.2022
Ni sedmi dan potrage za nestalim 27-godišnjim Splićaninom Matejom Perišem nije dao rezultata. Potragu otežava i pogoršanje vremena. „Bio sam danas u policiji, razgovarao sam s ljudima koji vode postupke potrage i rečeno mi je da će se potraga… »
Vesti dana »
Mesec dana posle tragedije u Novom Sadu: Vlast izbegava raspravu o nesreći, opozicija traži kažnjavanje odgovornih
Glas Amerike pre 5 satijoš 23 povezane
Izglasano poverenje gradonačelniku Milanu Đuriću, građani se razišli
RTS pre 21 minutajoš 78 povezanih
Bela kuća zabrinuta zbog dešavanje u Seulu: SAD nisu bile obaveštene o proglašenju ratnog stanja u Južnoj Koreji
Euronews pre 26 minutajoš 44 povezane
Lazić: Idemo da pobedimo obe utakmice, potrebno je da odigramo kao protiv Bajerna
Sportski žurnal pre 1 satjoš 35 povezanih