Повезане вести
Осми дан потраге за Матејем: Прича о дроги створила додатну конфузију
Нова 07.01.2022
Потрага за Матејем Перишем (24) из Сплита, који је нестао у Београду на потезу око Бетон хале, улази у осми дан. Полиција нема нових конкретних трагова, а Матејев отац Ненад Периш казао је да су му припадници МУП обећали да ће… »
Отац несталог Сплићанина за Нова.рс коментарисао наводе о нађеној дроги
Нова 07.01.2022
Потрага за Сплићанином Матејем Перишем (27), који је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра, и даље траје, а све дежурне службе МУП Србије раде на случају. Ненад Периш, отац несталог младића, у разговору за Нова.рс, говори о… »
Отац несталог Сплићанина: Потрага се наставља, дрога није узрок ове ситуације
Н1 Инфо 07.01.2022
Потрага за Сплићанином Матејем Перишем (27), који је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра, и даље траје, а све дежурне службе МУП Србије раде на случају. Ненад Периш, отац несталог младића, у разговору за Нова.рс, говори о… »
Отац несталог младића: Речено ми је да ће се потрага наставити и у ове празничне дане
Данас 06.01.2022
Ни седми дан потраге за несталим 27-годишњим Сплићанином Матејом Перишем није дао резултата. Потрагу отежава и погоршање времена. „Био сам данас у полицији, разговарао сам с људима који воде поступке потраге и речено ми је да… »
Вести дана »
Аутопревозник Миломир Јаћимовић започео штрајк глађу код Бановине
Ин медија пре 6 сатијош 25 повезаних
Хрка одбила састанак са Вучићем јер није надлежан за њене захтеве
Радио сто плус пре 22 минутајош 83 повезане
Влада Србије усвојила буџет за 2026. годину са планираним дефицитом и задужењем
Наслови.аи пре 6 сатијош 16 повезаних
Зиђин Копер поднео захтев за процену утицаја на животну средину на лежишту Краку Бугареску
Наслови.аи пре 5 сатијош 12 повезаних
Филозофски факултет у Нишу тражи од Владе повлачење одлуке о оснивању Факултета за српске студије
Недељник пре 2 сатајош 32 повезане