Повезане вести

Осми дан потраге за Матејем: Прича о дроги створила додатну конфузију

Осми дан потраге за Матејем: Прича о дроги створила додатну конфузију

Нова 07.01.2022
Потрага за Матејем Перишем (24) из Сплита, који је нестао у Београду на потезу око Бетон хале, улази у осми дан. Полиција нема нових конкретних трагова, а Матејев отац Ненад Периш казао је да су му припадници МУП обећали да ће… »
Отац несталог Сплићанина за Нова.рс коментарисао наводе о нађеној дроги

Отац несталог Сплићанина за Нова.рс коментарисао наводе о нађеној дроги

Нова 07.01.2022
Потрага за Сплићанином Матејем Перишем (27), који је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра, и даље траје, а све дежурне службе МУП Србије раде на случају. Ненад Периш, отац несталог младића, у разговору за Нова.рс, говори о… »
Отац несталог Сплићанина: Потрага се наставља, дрога није узрок ове ситуације

Отац несталог Сплићанина: Потрага се наставља, дрога није узрок ове ситуације

Н1 Инфо 07.01.2022
Потрага за Сплићанином Матејем Перишем (27), који је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра, и даље траје, а све дежурне службе МУП Србије раде на случају. Ненад Периш, отац несталог младића, у разговору за Нова.рс, говори о… »
Отац несталог младића: Речено ми је да ће се потрага наставити и у ове празничне дане

Отац несталог младића: Речено ми је да ће се потрага наставити и у ове празничне дане

Данас 06.01.2022
Ни седми дан потраге за несталим 27-годишњим Сплићанином Матејом Перишем није дао резултата. Потрагу отежава и погоршање времена. „Био сам данас у полицији, разговарао сам с људима који воде поступке потраге и речено ми је да… »

Вести дана »