Povezane vesti
Osmi dan potrage za Matejem: Priča o drogi stvorila dodatnu konfuziju
Nova 07.01.2022
Potraga za Matejem Perišem (24) iz Splita, koji je nestao u Beogradu na potezu oko Beton hale, ulazi u osmi dan. Policija nema novih konkretnih tragova, a Matejev otac Nenad Periš kazao je da su mu pripadnici MUP obećali da će nastaviti potragu uprkos… »
Otac nestalog Splićanina za Nova.rs komentarisao navode o nađenoj drogi
Nova 07.01.2022
Potraga za Splićaninom Matejem Perišem (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra, i dalje traje, a sve dežurne službe MUP Srbije rade na slučaju. Nenad Periš, otac nestalog mladića, u razgovoru za Nova.rs, govori o svim okolnostima koje prate… »
Otac nestalog Splićanina: Potraga se nastavlja, droga nije uzrok ove situacije
N1 Info 07.01.2022
Potraga za Splićaninom Matejem Perišem (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra, i dalje traje, a sve dežurne službe MUP Srbije rade na slučaju. Nenad Periš, otac nestalog mladića, u razgovoru za Nova.rs, govori o svim okolnostima koje prate… »
Otac nestalog mladića: Rečeno mi je da će se potraga nastaviti i u ove praznične dane
Danas 06.01.2022
Ni sedmi dan potrage za nestalim 27-godišnjim Splićaninom Matejom Perišem nije dao rezultata. Potragu otežava i pogoršanje vremena. „Bio sam danas u policiji, razgovarao sam s ljudima koji vode postupke potrage i rečeno mi je da će se potraga nastaviti i… »
Vesti dana »
Obradović: „Sad smo na liniji, svaka utakmica je odlučujuća“
Serbian News Media pre 28 minutajoš 46 povezanih
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
BBC News pre 5 satijoš 28 povezanih
Čubrilo objavio novu prognozu: Vreme za Uskrs i dalje neizvesno - evo od čega zavisi
Nova pre 3 satajoš 35 povezanih
Kruži nova prevara Srbijom - Ovo su saobraćajne kazne koje ne smete nikako da platite
Kamatica pre 58 minutajoš 22 povezane
Iran odgovorio na Trampov poziv da se otvori Ormuski moreuz: Vrata otvaramo samo prijateljima
RTS pre 8 minutajoš 54 povezane