Povezane vesti
Porodica Đoković objavila novo saopštenje, hoćete li podržati Novaka?
Sportske.net 07.01.2022
Ovogodišnji Božić najbolji teniser sveta Novak Đoković provodi zatočen u predgrađu Melburna, izolovan od ostatka sveta posle nerazumnih poteza na relaciji organizacija Australijan opena - australijske vlasti. Kako dani prolaze, Novak dobija sve… »
Kao grom iz vedra neba: Kirjos stao na Novakovu stranu, pa ‘udario’ po svojima – ‘Na kraju krajeva, čovek je’
Hot sport 07.01.2022
I to da se desi. Navikli smo do sada da Nik Kirjos govori u negativnom smislu o najboljem teniseru sveta, međutim sada je situacija potpuno drugačija. Iako zvuči nestvarno, kontroverzni australijski teniser je ovog puta pokazao svoju drugu stranu, pa… »
Nik Kirjos podržao Novaka: On je jedan od velikih šampiona, a vi budite bolji
Sportski žurnal 07.01.2022
Australijski teniser Nik Kirjos podržao je Novaka Đokovića kome su australijske vlasti ukinule vizu i koji se nalazi u hotelu za izbeglice u Melburnu. "Vakcinisao sam se zbog drugih i zdravlja svoje majke, ali ovo kako se nosimo sa Novakovom situacijom… »
''Ostani jak, moj brate!'' Oglasila se i PTPA!
Sportske.net 07.01.2022
Sve više poruka podrške dobija najbolji teniser sveta, a među njima je i ona koju mu je uputio kanadski teniser i pre svega Novakov prijatelj Vasek Pospišil. ''Bez obzira na sve kontroverze u poslednjih 30+ sati, Novak Đoković je moj prijatelj, moj… »
Kirjos brani Đokovića: On je čovek!
N1 Info 07.01.2022
Australijski teniser Nik Kirjos stao je u odbranu Novaka Đokovića zbog tretmana koji najbolji teniser sveta ima od australijskih vlasti. Nakon što mu je ukinuta viza, Đoković je u hotelu za izbeglice u Melburnu, a konačna odluka o tome hoće li ga… »
Redovni kritičar Kirjos o Novaku, svi su zabezeknuti!
Sportske.net 07.01.2022
Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos izneo je svoj stav i podržao Novaka Đokovića u nezapamćenoj situaciji u kojoj se našao. Iako je poznat kao najveći kritičar Novaka Đokovića, Kirjos je ovaj put promenio ploču i stao na stranu srpskog… »
Niko se ovome nije nadao! Kirjos javno podržao Đokovića i prozvao svoje: Ovo je loše!
Sportal blic 07.01.2022
Situacija oko odlaska Novaka Đokovića u Australiju, glavna je vest u svetu tenisa. Povodom svega kroz šta je prošao srpski teniser, već su se oglasile brojne njegove kolege, a poslednja u nizu reakcija stigla je od Nika Kirjosa. Čest kritičar svega… »
Nik Kirjos na strani Srbina: "Đoković je jedan od velikih šampion", oglasio se i DŽon Izner...
Večernje novosti 07.01.2022
Foto: Printskrin Instagram/k1ngkyrg1os Da novak nije uradio ništa pogrešno, već je samo poštovao pravila postavljena od strane zemlje domaćina turnira govori i podrška koju je dobio od Nika Kirjosa, koji je najveći kritičar srpskog tenisera. -… »
Oglasio se veliki Novakov prijatelj: Pospišil uz Srbina, PTPA objavila oštro saopštenje!
Večernje novosti 07.01.2022
EPA-EFE/ANDY RAIN Nešto ranije oglasio se Nik Kirjos, a potom i DŽon Izner. Obojica su poslali poruku podrške Novaku, a stiglo je ohrabrenje i od Vaseka Pospišila, kanadskog tenisera, suosnivača PTPA i Noletovog velikog prijatelja. - Bez obzira na… »
Vesti dana »
Vučić u javnom obraćanju: Napad na studente skandalozan, „u piku“ na Autokomandi bilo 16.750 ljudi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić o uhapšenima na protestima: Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Meloni pod sudskom istragom zbog puštanja na slobodu Libijca: "Neće me ucenjivati, neću dozvoliti da me zastrašuju"
Blic pre 24 minutajoš 1 povezana
Uhapšen razbojnik sa ceraka: Pokušao da ukrade novac iz dve menjačnice, upao s pištoljem i pretio radnicama (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana