Повезане вести

Виртуелни снагатор - Маркиф Морис! Шта сад пише Јокићу на мрежама?

Виртуелни снагатор - Маркиф Морис! Шта сад пише Јокићу на мрежама?

Спортске.нет 07.01.2022
И даље боли Маркифа Мориса. Не само да се није вратио на терен, већ је и даље бесан на Николу Јокића након оног дуела њих двојице када је прво безобразно фаулирао нашег центра, потом још безобразније окренуо леђа, а онда добио… »
Морис поново о Јокићу: Дебељко од 136кг, повредио ме је

Морис поново о Јокићу: Дебељко од 136кг, повредио ме је

Н1 Инфо 07.01.2022
Два месеца након инцидента између Николе Јокића и кошаркаша Мајами Хита Маркифа Мориса, тензије се нису стишале. Морис је на твитеру прокоментарисао због чега још увек не игра. Морис је од тог сукоба 8. новембра пропустио 30… »
Морис поново вређа Јокића: Ударио ме је неодговорни дебељко од 140 килограма

Морис поново вређа Јокића: Ударио ме је неодговорни дебељко од 140 килограма

Нова 07.01.2022
Прошло је два месеца од сукоба Николе Јокића и Маркифа Мориса на мечу између Денвер Нагетса и Мајами Хита, а страсти се још увек нису потпуне стишале. Морис је добио јак ударац од Србина у леђа, а од тада није заиграо. Порпустио… »
Маркиф Морис поново вређао Јокића: "Он је неодговорни дебељко од 136 килограма!"

Маркиф Морис поново вређао Јокића: "Он је неодговорни дебељко од 136 килограма!"

Спортал блиц 07.01.2022
, кошаркаш Мајами Хита, од осмог новембра није одиграо ниједан меч у НБА лиги. Од утакмице са Денвером, када се догодио физички сукоб са , он више није излазио на паркет, а како је пренео "Легион Хоопс" до сада је пропустио 30… »
Американац вређао Јокића - напао ме дебели клинац! Играч Мајамија се опет обрукао: Ударио ме дебељко од 140 килограма!

Американац вређао Јокића - напао ме дебели клинац! Играч Мајамија се опет обрукао: Ударио ме дебељко од 140 килограма!

Мондо 07.01.2022
Амерички кошаркаш Маркиф Морис је наставио са увредама на рачун Николе Јокића. Амерички кошаркаш Маркиф Морис је наставио са увредама на рачун Николе Јокића. Почетком новембра се на утакмици Денвера и Мајамија догодио инцидент… »

Вести дана »