Povezane vesti
Virtuelni snagator - Markif Moris! Šta sad piše Jokiću na mrežama?
Sportske.net 07.01.2022
I dalje boli Markifa Morisa. Ne samo da se nije vratio na teren, već je i dalje besan na Nikolu Jokića nakon onog duela njih dvojice kada je prvo bezobrazno faulirao našeg centra, potom još bezobraznije okrenuo leđa, a onda dobio udarac sa leđa od… »
Moris ponovo vređa Jokića: Udario me je neodgovorni debeljko od 140 kilograma
Nova 07.01.2022
Prošlo je dva meseca od sukoba Nikole Jokića i Markifa Morisa na meču između Denver Nagetsa i Majami Hita, a strasti se još uvek nisu potpune stišale. Moris je dobio jak udarac od Srbina u leđa, a od tada nije zaigrao. Porpustio je čak 30… »
Moris ponovo o Jokiću: Debeljko od 136kg, povredio me je
N1 Info 07.01.2022
Dva meseca nakon incidenta između Nikole Jokića i košarkaša Majami Hita Markifa Morisa, tenzije se nisu stišale. Moris je na tviteru prokomentarisao zbog čega još uvek ne igra. Moris je od tog sukoba 8. novembra propustio 30 uzastopnih utakmica, a… »
Markif Moris ponovo vređao Jokića: "On je neodgovorni debeljko od 136 kilograma!"
Sportal blic 07.01.2022
, košarkaš Majami Hita, od osmog novembra nije odigrao nijedan meč u NBA ligi. Od utakmice sa Denverom, kada se dogodio fizički sukob sa , on više nije izlazio na parket, a kako je preneo "Legion Hoops" do sada je propustio 30 mečeva. Na taj podatak… »
Amerikanac vređao Jokića - napao me debeli klinac! Igrač Majamija se opet obrukao: Udario me debeljko od 140 kilograma!
Mondo 07.01.2022
Američki košarkaš Markif Moris je nastavio sa uvredama na račun Nikole Jokića. Američki košarkaš Markif Moris je nastavio sa uvredama na račun Nikole Jokića. Početkom novembra se na utakmici Denvera i Majamija dogodio incident. Markif Moris je… »
Vesti dana »
Treći dan blokade u Novom Sadu - najžešći okršaj do sada: Marinika vrišti - ovo više nije "koškanje"! (video / foto)
Pravda pre 35 minutajoš 197 povezanih
Pomoćnik direktora policije za RTS: Balijagić uhapšen na spavanju, pratili smo tragove u snegu
RTS pre 1 satjoš 106 povezanih
Ko je i zašto uhapšen nakon nesreće na Železničkoj stanici u Novom Sadu?
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 27 povezanih