Povezane vesti
Dačić: Političko maltretiranje Đokovića, i ja dobijam izuzeće jer sam primio rusku vakcinu
Politika 07.01.2022
Predsednik Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je danas da se nad najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem u Australiji sprovodi „odvratno, političko maltretiranje i iživljavanje, nad čovekom kojeg bi svaka zemlja… »
Dačić: Političko maltretiranje Đokovića, država teško može nešto da uradi
N1 Info 07.01.2022
Predsednik Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je da se nad najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem u Australiji sprovodi "odvratno, političko maltretiranje i iživljavljavanje, nad čovekom kojeg bi svaka zemlja… »
Dačić: Australija se politički iživljava i maltretira Đokovića
Nova 07.01.2022
Predsednik Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je da se nad najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem u Australiji sprovodi "odvratno, političko maltretiranje i iživljavljavanje, nad čovekom kojeg bi svaka zemlja… »
Vesti dana »

Stižu pljuskovi sa grmljavinom Srbiju čeka značajno zahlađenje od ovog datuma
Alo pre 1 satjoš 32 povezane

Vuk Cvijić: Policajac me napao bez ikakvog povoda, bio sam slep sat vremena
Nedeljnik pre 1 satjoš 9 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Nikezić: Infrastruktura železnice potvrdila da se ploča u stanici Beograd centar u Prokopu „kreće“
Nova pre 10 minutajoš 18 povezanih

Dvojica najmlađih stala pred kamere: Da li je ovo znak, već se zna Pešićevih 12 na Eurobasket?
Mondo pre 10 minutajoš 42 povezane