Povezane vesti
"Trošio sam na ku*ve, a ne na nju": Zola plače za Miljanom dok ona nosi burmu drugog dečka - "Ubija me, nedostaje mi"
Mondo 07.01.2022
Lazar Čolić Zola prisetio se Miljane Kulić i kroz suze otkrio detalje koje javnost nije mogla da vidi. Lazar Čolić Zola prisetio se Miljane Kulić i kroz suze otkrio detalje koje javnost nije mogla da vidi. Lazar Čolić Zola i Marko Osmakčić… »
Marija Kulić neće da priča o zetu: Evo šta je Miljanina mama prvo uradila kad smo joj spomenuli ćerkinog muža!
Kurir 07.01.2022
Vest da se Miljana Kulić udala odjeknula je u domaćim medijima kao bomba, a tim povodom prvi put, za Kurir, se oglasila i njena majka Marija Kulić. - Srećan Božić i vama, ja sam sada na drugom pozivu, ne mogu sada da komentarišem ništa - rekla je… »
Zola plače kao kiša zato što se miljana udala: Setio se svega što je prošao s njom - tuče, svađe, trudnoće, a ovo ga…
Blic 07.01.2022
Lazar Čolić Zola i Marko Osmakčić sedeli su u dvorištu rijalitija "Zadruga" i razgovarali o Miljani Kulić koja je diksvalifikovana iz rijalitija i koja se sada udala. - Ja te tek sad počinjem kapirati i krivo mi je što sam ti to pričao ranije -… »
Vesti dana »
Strašan sudar na auto-putu Niš - Pirot! Sneg pravi haos širom Srbije, vozilo smrskano (Foto)
Mondo pre 3 satajoš 25 povezanih
ProGlas zahvalio građanima za akciju Zastani Srbijo, traži odgovornost za pogibiju u Novom Sadu
Beta pre 37 minutajoš 134 povezane
Goran Ješić za Insajder: Vraćam se u politiku zbog poteza vlasti prethodnih nedelja
Insajder pre 43 minutajoš 27 povezanih
Biografija Dragana markovića palme: Bio politički veteran, biran za najboljeg preduzetnika u Srbiji! Ovo su sva njegova zalaganja
Kurir pre 48 minutajoš 85 povezanih
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 10 satijoš 42 povezane