Повезане вести

Марија Кулић неће да прича о зету: Ево шта је Миљанина мама прво урадила кад смо јој споменули ћеркиног мужа!

Марија Кулић неће да прича о зету: Ево шта је Миљанина мама прво урадила кад смо јој споменули ћеркиног мужа!

Курир 07.01.2022
Вест да се Миљана Кулић удала одјекнула је у домаћим медијима као бомба, а тим поводом први пут, за Курир, се огласила и њена мајка Марија Кулић. - Срећан Божић и вама, ја сам сада на другом позиву, не могу сада да коментаришем… »
"Трошио сам на ку*ве, а не на њу": Зола плаче за Миљаном док она носи бурму другог дечка - "Убија ме, недостаје ми"

"Трошио сам на ку*ве, а не на њу": Зола плаче за Миљаном док она носи бурму другог дечка - "Убија ме, недостаје ми"

Мондо 07.01.2022
Лазар Чолић Зола присетио се Миљане Кулић и кроз сузе открио детаље које јавност није могла да види. Лазар Чолић Зола присетио се Миљане Кулић и кроз сузе открио детаље које јавност није могла да види. Лазар Чолић Зола и… »
Зола плаче као киша зато што се миљана удала: Сетио се свега што је прошао с њом - туче, свађе, трудноће, а ово га сад…

Зола плаче као киша зато што се миљана удала: Сетио се свега што је прошао с њом - туче, свађе, трудноће, а ово га сад…

Блиц 07.01.2022
Лазар Чолић Зола и Марко Осмакчић седели су у дворишту ријалитија "Задруга" и разговарали о Миљани Кулић која је диксвалификована из ријалитија и која се сада удала. - Ја те тек сад почињем капирати и криво ми је што сам ти то… »

Вести дана »