Povezane vesti
Paljenje badnjaka na Klisi izazvalo komšijsku svađu
Moj Novi Sad 07.01.2022
U mnogim delovima grada palio se sinoć badnjak. Iako je većina bila oprezna i trudila se da ne ugrožava svoje komšije, jedan slučaj sa Klise privukao je pažnju na društvenim mrežama. U želji da ispoštuju običaj komšije su upalile badnjak, ali nisu uspeli… »
Nesporazum zbog paljenja badnjaka na Klisi
NoviSad.com 07.01.2022
Novi Sad – Hrišćani koji poštuju julijanski kalendar sinoć su proslavili Badnje veče, koje se obeležava unošenjem badnjaka u domove i porodičnom posnom večerom. Tradicionalno, pale se badnjaci, koji bi trebali da budu osveštani u crkvi. Na žalost, sinoć… »
VIDEO: Komšijska svađa zbog paljenja badnjaka na Klisi
Radio 021 07.01.2022
Novosađani su sinoć, na Badnje veče, u Novom Sadu i okolini palili badnjake i lomače, a na Klisi je zabeležena i svađa komšija zbog jedne takve vatre. Naime, kako nam se požalio meštanin Klise, komšija je lomaču zapalio suviše blizu njegove kuće. Kako… »
Čitalac N1: Komšija palio badnjak, umalo mi zapalio kuću
N1 Info 07.01.2022
Čitalac N1 iz Novog Sada poslao nam je snimak zabeležen u naselju Klisa u Novom Sadu na kom se vidi paljenje badnjaka koje se, kako sam kaže, otelo kontroli. „Komšija je upalio badnjak i umalio mi nije upalio kuću. Izašli smo da ga upozorimo da nam žar… »
Vesti dana »
Požar u Deliblatskoj peščari: Velika borba s vatrom kod Kajtasova i Grebenca, vetar otežava gašenje
Insajder pre 10 minutajoš 58 povezanih
Vlada Srbije odlučila da minimalna cena rada bude povećana na 405 dinara po radnom satu
Beta pre 15 minutajoš 27 povezanih
Srbija na udaru toplotnog talasa i novih požara: Deliblatska peščara i Šangaj pod vatri
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 73 povezane
Dvojica uhapšena zbog otmice: Sumnja se da su žrtvu dva dana tukli i mučili
NIN pre 45 minutajoš 19 povezanih