Povezane vesti
Pesma, sveća, upaljeno kandilo i bogata trpeza: Ovako su Kulići u Nišu dočekali Božić,a od Miljane ni traga
Blic 07.01.2022
Miljana Kulić iznenadila je sve kada je prvo pokazala burmu, a zatim za medije rekla da se udala za dečka kog zna samo nekoliko nedelja. - Udala sam se. Odlučila sam da se povučem iz javnog života. Ne planiram više da ulazim u rijalitija. Posle 14… »
"Udala sam se": Miljana Kulić se venčala za dečka kog zna dve nedelje: "dosta sam se mučila"
Blic 06.01.2022
Miljana Kulić nakon objave fotografije na svom Instagram profilu na kojoj nosi burmu, sada je potvrdila da se udala. Bez obzira na to sto su tek nekoliko nedelja zajedno, oni su odlucili da stanu da ludi kamen, priznala je Miljana za Informer. - Udala… »
Vesti dana »
Sve što znamo o 6. danu rata na Bliskom istoku: Novi napadi SAD i Izraela, Iran odgovorio
Nedeljnik pre 31 minutajoš 16 povezanih
Rojters: Da li će savez Tramp-Netanjahu opstati u slučaju dugotrajnog sukoba
Beta pre 46 minutajoš 14 povezanih
Završene blokade puteva u Srbiji, u ponoć uklonjena poslednja blokada u Miločaju kod Kraljeva
Beta pre 26 minutajoš 9 povezanih
Posle kišnog jutra razvedravanje: U Srbiji i narednih dana toplo i stabilno vreme
Glas juga pre 56 minutajoš 12 povezanih
Forbes Srbija: Obrisana zaloga na Azotari, Amerikanci pokrenuli novi sudski postupak
Danas pre 21 minutajoš 1 povezana