Povezane vesti
Poljski vojnici na granici sa Bjelorusijom još najmanje pola godine
Al Jazeera 07.01.2022
Hiljade poljskih vojnika pomagat će Graničnoj straži u osiguravanju granice sa Bjelorusijom još najmanje pola godine, dok Poljska ne izgradi masivni zid umjesto provizorne ograde od žilet žice. Hiljade poljskih vojnika pomagat će Graničnoj straži u… »
Poljski vojnici na granici sa Belorusijom još najmanje pola godine
N1 Info 07.01.2022
Hiljade poljskih vojnika pomagaće Graničnoj straži u obezbeđenju granice sa Belorusijom još najmanje pola godine, dok Poljska ne izgradi masivni zid umesto provizorne ograde od žilet žice u pokušaju da zatvori novu migracionu rutu sa Bliskog istoka preko… »
Poljski vojnici na granici sa Belorusijom još najmanje pola godine
Novi magazin 07.01.2022
Hiljade poljskih vojnika pomagaće Graničnoj straži u obezbeđenju granice sa Belorusijom još najmanje pola godine, dok Poljska ne izgradi masivni zid umesto provizorne ograde od žilet žice u pokušaju da zatvori novu migracionu rutu sa Bliskog istoka preko… »
Vesti dana »
Dekan Sinani kaže da bi pripadnici UKP trebalo da dođu da preuzmu jedan dokument, VJT saopštava o kom se dokumentu radi
Insajder pre 1 minutjoš 26 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 1 satjoš 6 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 46 minutajoš 51 povezana
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 26 minutajoš 48 povezanih