Povezane vesti
Sramotno! Svešteniku zabranili da poseti Novaka na Božić! Došao je do hotela u kom je Đoković i onda dobio rampu!
Mondo 07.01.2022
Još jedan skandalozan potez. Nisu dozvolili ni svešteniku da poseti Đokovića... Još jedan skandalozan potez. Nisu dozvolili ni svešteniku da poseti Đokovića... Novak Đoković najradosniji hrišćanski praznik slavi u zaključanoj sobi u hotelu za imigrante u… »
Novak nije sam na Božić, oni su sa njim: Ovo je najmanje što možemo da uradimo za Đokovića!
Mondo 07.01.2022
Novak Đoković neće provesti najradosniji hrišćanski praznik sam. Novak Đoković neće provesti najradosniji hrišćanski praznik sam. Najradosniji hrišćanski praznik se proslavlja danas. Nažalost, Novak Đoković ga slavi u hotelu za imigrante. Neće biti uz… »
Vesti dana »
Cvijić: Nije me iznenadila odluka o ukidanju pritvora Miliću, postupak od početka kontaminiran
N1 Info pre 57 minutajoš 43 povezane
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Pravo u centar pre 2 satajoš 28 povezanih
Vanredno zasedanje Skupštine – objedinjena načelna rasprava o svih 18 tačaka dnevnog reda
RTV pre 1 satjoš 68 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Još jedan masovan napad na Kijev – devetoro mrtvih, 46 povređenih; Kremlj: Tampon-zona se planski širi
RTV pre 1 satjoš 53 povezane
Ne krećite bez kišobrana! Beograd na udaru pljuskova, hitno se oglasio RHMZ: Evo šta nas očekuje do kraja dana
Telegraf pre 32 minutajoš 37 povezanih