Povezane vesti

Paulina manov nije trebalo da glumi ljiljanu u "tomi": Bila joj je namenjena druga uloga, a onda se desio preokret

Paulina manov nije trebalo da glumi ljiljanu u "tomi": Bila joj je namenjena druga uloga, a onda se desio preokret

Večernje novosti 08.01.2022
Foto Aleksandar Kujučev - Roditelji mi nisu ništa branili. Imala sam 20 godina kad sam otišla od kuće. Bilo je to zbog ljubavi i potrebe za slobodom. Imala sam potrebu da budem samostalna, da vodim svoj život, da vodim svoju kuću i svoj život… »
Glumica otišla od kuće sa 20 godina zbog ljubavi sa poznatim kolegom

Glumica otišla od kuće sa 20 godina zbog ljubavi sa poznatim kolegom

Nova 08.01.2022
Popularna glumica Paulina Manov koju je publika zavolela ulogom Ljiljane u hit filmu "Toma" nedavno je govorila o svojim adolescentskim danima, te otkrila da je zbog ljubavi sa poznatim glumcem pobegla od kuće. Naime, govorila je o svojim adolescentskim… »
Pobegla od kuće sa našim poznatim glumcem i započela novi život: Čuvena Ljiljana iz "Tome" otkrila nepoznate detalje iz…

Pobegla od kuće sa našim poznatim glumcem i započela novi život: Čuvena Ljiljana iz "Tome" otkrila nepoznate detalje iz…

Blic 07.01.2022
Popularna glumica Paulina Manov je već mesecima u žiži javnosti nakon filma "Toma". Mnogima je postala omiljena nakon uloge Ljiljane zbog koje su svi plakali u bioskopima, a detalji iz njenog života pune stranice domaćih medija. Ono što je posebno… »

Vesti dana »