Povezane vesti
Hrvatski novinar vređao Đokovića, pa se izvinjavao: Nije Novak kreten, već si ti kreten Stankoviću!
Mondo 08.01.2022
Hrvatski novinar i voditelj je nedavno vređao Novaka Đokovića, pa je sada odlučio da se zbog toga izvini... Hrvatski novinar i voditelj je nedavno vređao Novaka Đokovića, pa je sada odlučio da se zbog toga izvini... Poznati hrvatski novinar i… »
Poznati hrvatski voditelj koji je juče izvređao Đokovića pokušava da se opravda: Ti si kreten, a ne Novak
Noizz 08.01.2022
Aleksandar Stanković, urednik i voditelj emisije ''Nedeljom u 2'', koja se emituje na HRT, napisao je pismo samome sebi nakon što je juče na neprimeren način prokomentrisao slučaj najboljeg svetskog tenisera, kome australijske vlasti nisu dozvolile… »
Hrvatski voditelj pisao sam sebi: Ti si kreten, a ne Novak
Nova 08.01.2022
Hrvatski voditelj Aleksandar Stanković našao se na udaru navijača Novaka Đokovića zbog jedne objave, nakon čega je odlučio da sam sebi odgovori na taj komentar. Stanković je prvo izazvao gomilu negativnih komentara statusom na Fejsbuku u kom je… »
Vesti dana »
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Besplatan ulaz na prvu utakmicu baraža za Evropsko prvenstvo za žene između Srbije i Švedske
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Imao pištolj sa 7 metaka: Policija u Kragujevcu uhapsila muškarca (40)
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana